Η νέα Mercedes C63 AMG θα λανσαριστεί το 2015, ενώ τώρα στο Ντιτρόιτ παρουσιάστηκε η νέα C-Class και η C-Class μ ένα εξοπλιστικό πακέτο της AMG (εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Mercedes C63 AMG θα λανσαριστεί το 2015, ενώ τώρα στο Ντιτρόιτ παρουσιάστηκε η νέα C-Class και η C-Class μ ένα εξοπλιστικό πακέτο της AMG (εικόνα).

Το 2015 η νέα Mercedes C 63 AMG με 4λιτρο 500 ίππων!

6.246 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2014)

Επιβεβαιώθηκε ότι η νέα Mercedes C63 AMG θα λανσαριστεί σε ένα χρόνο και θα φέρει ένα 4,0 λτ. μοτέρ bi-turbo, που θα αποδίδει από 450 και θα φτάνει -με βελτιωτικό κιτ- τους 500 ίππους.

Ο Tobias Moers, επικεφαλής της AMG, επιβεβαίωσε στο Ντιτρόιτ ότι σε ένα χρόνο περίπου θα κυκλοφορήσει η νέα C63 AMG, η οποία θα βασιστεί στη νέα γενιά της C-Class και θα εφοδιάζεται από ένα νέο μηχανικό σύνολο -πιο μικρό από το προηγούμενο μοντέλο που τροφοδοτούνταν από ένα 6,2 λτ. μοτέρ- στο πλαίσιο του downsizing της εταιρείας.Ειδικότερα, ο Moers δήλωσε ότι ο κινητήρας της νέας «αναβαθμισμένης» C-Class θα είναι ένας 4,0 λτ. διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8, που θα μπορεί να παράγει από 450 «άλογα» (ίσως και περισσότερα) και με ένα προαιρετικό πακέτο θα φτάνει ως τους 500 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται με το γνώριμο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (7G-MCT SpeedShift).Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ, πέρα από την επίσημη πρεμιέρα της νέας C-Class, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε και ένα εξοπλιστικό kit της AMG για το εν λόγω μοντέλο, το οποίο περιλαμβάνει πολλά σπορτίφ χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις. Ειδικότερα, η C-Class με το AMG kit διαθέτει νέο προφυλακτήρα μπροστά και μεγαλύτερη μάσκα, πλαϊνά μαρσπιέ με αλουμινένια φινιρίσματα, ενώ λεπτομέρειες χρωμίου υπάρχουν στον πίσω προφυλακτήρα με τις δύο νέες ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Επιπλέον, το εν λόγω μοντέλο «πατά» σε 18άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ εφοδιάζεται και με σπορ ανάρτηση -που έχει χαμηλώσει την απόσταση από το έδαφος κατά 15χλστ.-και έχουν επίσης αναβαθμιστεί και τα φρένα.Τέλος, οι φήμες κάνουν λόγο και για μια υβριδική έκδοση της νέας C-Class, την C300 Plug-In Hybrid, η οποία θα λανσαριστεί το 2015 και θα τροφοδοτείται από ένα turbo 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 250 ίππων και από έναν ηλεκτροκινητήρα 67 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center