Το 2025 η επιστροφή του Nissan Silvia ως ηλεκτρικό

Το 2025 η επιστροφή του Nissan Silvia ως ηλεκτρικό

2.172 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2022)

Νέες πληροφορίες αναφορικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του «θρυλικού», Nissan Silvia κάνουν την εμφάνισή τους, αναφέροντας πως το μοντέλο θα φτάσει ως ηλεκτρικό το 2025!

Τα σχέδια του Matthew Weaver ενεργοποίησαν τα ιαπωνικά Μέσα

Έχουν περάσει μόλις κάποιοι μήνες από τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της Nissan Design Europe, Matthew Weaver δημιούργησε και δημοσίευσε τα σχέδια ενός σύγχρονου Nissan Silvia, αφού του ζητήθηκε να οραματιστεί ένα αυτοκίνητο από την πλούσια ιστορία της μάρκας, το οποίο, θεωρητικά, θα λάβει σύστημα ηλεκτροκίνησης για να είναι έτσι όσο πιο επίκαιρο γίνεται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το 2025 πιθανότατα θα δούμε το μοντέλο

Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν αυτά τα σχέδια τον περασμένο Σεπτέμβρη και κατά τη διάρκεια του χρόνου που μεσολάβησε μέχρι και σήμερα καμία άλλη πληροφορία δεν είχε κάνει την εμφάνισή της. Όλα αυτά μέχρι σήμερα. Ιαπωνικά Μέσα ενημέρωσης έρχονται να αναφέρουν πως η αναβίωση του Silvia ως ηλεκτρικό θα λάβει σάρκα και οστά και μάλιστα λέγεται ότι το έργο επιταχύνεται σταδιακά και θα φτάσει γύρω στο 2025. Να ξεκαθαρίσουμε πως η ιαπωνική μάρκα - προς το παρόν - ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει τα Μέσα της πατρίδας της.

Το ηλεκτρικό Silvia εμπνέεται από την πρώτη γενιά

Σε ότι αφορά την σύγχρονη ερμηνεία του Silvia που δημιούργησε ο Weaver, είναι εμπνευσμένα από την πρώτη γενιά του μοντέλου, το οποίο μπορείτε να δείτε κάτω αριστερά στην εικόνα. Έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 1964 και κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η εταιρεία κατασκεύασε μόνο 554 μονάδες, ωστόσο μπόρεσε να μείνει ζωντανό στη συνείδηση του αυτοκινητιστικού κοινού. Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto