3 φωτογραφίες »

Οι 718 Cayman GT4 και Boxster Spyder που εξοπλίζονται με το PDK κιβώτιο μπορούν να κάνουν το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Το 7άρι PDK μεγαλώνει την γκάμα των Porsche 718

2.514 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2020)

Η Porsche προσφέρει πλέον στις 718 Cayman GT4, 718 Boxster Spyder και 718 Boxster / Cayman GTS 4.0 το αυτόματο PDK κιβώτιο ταχυτήτων, ανακοινώνοντας όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με το εν λόγω σύστημα μετάδοσης κίνησης.


Όλα αυτά τα μοντέλα έχουν πωληθεί στο παρελθόν αποκλειστικά με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, αλλά με το προαιρετικό επτατάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη, η γερμανική φίρμα δε βελτίωσε μόνο την απόδοση των μοντέλων, αλλά υπολογίζει πως αυτή η κίνηση θα της επιφέρει περισσότερες πωλήσεις.
 
Η Porsche λέει ότι τα μοντέλα 718 Cayman GT4 και Boxster Spyder που εξοπλίζονται με το PDK κιβώτιο μπορούν να κάνουν το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα, αριθμός μικρότερος κατά μισό δευτερόλεπτο σε σχέση με τα μοντέλα που εξοπλίζονται με το χειροκίνητο κιβώτιο. Όσο για τις 718 Boxster και Cayman GTS 4.0, έχοντας το PDK κάνουν το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα, αριθμός βελτιωμένος κατά 0,4 δευτερόλεπτα, πάντα σε σύγκριση με το χειροκίνητο κιβώτιο.
 
Το συγκεκριμένο PDK κιβώτιο που λαμβάνουν τα 4λιτρα μοντέλα έχει μικρότερη σχέση μετάδοσης στην 7η ταχύτητα απ` ότι το PDK που διατίθεται σε άλλα 718 μοντέλα. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τη γερμανική φίρμα προσφέρει ακόμα 10,8 Nm ροπής επιπλέον. Τέλος το PDK βελτιώνει επίσης το χειρισμό καθώς η Porsche το έχει συνδυάσει με ένα νέο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.    

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel