Tα φωτιστικά σώματα είναι στην ουσία αυτά που ξεχωρίζουν.

Η πρώτη εικόνα teaser.

Το Nissan Juke έχει τα «μάτια» του ανοιχτά

4.569 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2019)

Το Juke έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα της Nissan, καθώς μετράει αντίστροφα για να αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό. Έτσι η μάρκα φρόντισε να δώσει μία ακόμα «γεύση» του ιδιαίτερου SUV δημοσιεύοντας νέα teaser εικόνα, συστήνοντάς μας να κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Σε αυτή παρουσιάζεται το εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου, με τα φωτιστικά σώματα να είναι στην ουσία αυτά που ξεχωρίζουν. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη teaser εικόνα που αφορά τον πρόβολο, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα η Nissan δημοσίευσε μία ακόμα την οποία μπορείτε να θυμηθείτε κοιτώντας στη γκαλερί.
 
Επιστρέφοντας στην πιο πρόσφατη εικόνα, εκεί παρουσιάζονται από απόσταση τα φωτιστικά σώματα του εμπρόσθιου μέρους. Θα μπορούσαμε να πούμε πως τα λεπτά LED φώτα ημέρας θυμίζουν ανθρώπινα φρύδια, ενώ αμέσως παρακάτω οι κυκλικοί προβολείς φαίνεται να παίζουν το ρόλο του ματιού.
 
Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-B που αναπτύχθηκε από τη Nissan και τη Renault μέσω της συνεργασίας τους, όντας η ίδια αρχιτεκτονική που αποτελεί τη βάση των Renault Clio και Captur.
 
Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων του επερχόμενου Juke η παλέτα αναμένεται να απαρτίζεται από τα γνωστά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου της εταιρείας 1,6 και 1,5 λίτρων αντίστοιχα με ιπποδύναμη που φτάνει μέχρι και 190 PS. Πέραν αυτών, νέο στοιχείο στην υπόθεση αποτελεί η εισαγωγή του τρικύλινδρου 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα, ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο εισαγωγής μιας υβριδικής έκδοσης για το δημοφιλές Crossover συνδυαστικής ισχύος 109 ίππων.
 
Στο εσωτερικό το νέο Juke θα έχει μεγαλύτερους χώρους, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με περισσότερη τεχνολογία.Μέρος αυτής θα ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto και συνδυασμένο με οθόνη αφής. Τέλος μία νέα σουίτα τεχνολογίας ασφαλείας θα εμφανιστεί, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ProPILOT. 
 
Η νέα γενιά του Nissan Juke θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 3 Σεπτεμβρίου και το μοντέλο θα έρθει στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά στις αρχές του 2020.

Mercedes
moto