Τέτοια κίνηση.. πουθενά.

Το Nurburgring έγινε Ποσειδώνος (+vid)

2.397 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην πίστα του Nurburgring η οποία από πίστα αγώνων ταχύτητας μετατράπηκε σε κεντρική λεωφόρο σε ώρα αιχμής, θυμίζοντάς μας έντονα τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με τα αυτοκίνητα να συνωστίζονται ύστερα από ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα φαίνεται να ξεκίνησε με ένα αυτοκίνητο Opel Manta, το οποίο λέγεται πως είχε διαρροή υγρών, τα οποία και άφησε πάνω στην πίστα και έτσι μετά την απομάκρυνση του μοντέλου τα υπολείμματα που είχαν μείνει δημιούργησαν αυτόν το κακό χαμό.
 
Πρώτο θύμα ένα Volkswagen Polo ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καταλήξει στις μπαριέρες, οι κίτρινες σημαίες έκαναν την εμφάνιση τους στην πίστα  μαζί με πολλά θραύσματα όπως βλέπουμε και στο βίντεο, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό για κάποιους οδηγούς να αποφύγουν την σύγκρουση.
 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν ακόμα ένα Volkswagen Corado, μια Porsche Cayman GT4 Clubsport, καθώς και μια Porsche 911.
Ωστόσο το εντυπωσιακό είναι πως όλα αυτά τα ατυχήματα επηρέασαν όπως είναι φυσικό τη ροή των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας συνωστισμός, ο οποίος θυμίζει ελληνικούς δρόμους σε ώρα αιχμής.
 
Δείτε το βίντεο
 
    

Hyundai
4green