• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Opel ετοίμασε μια ειδική έκδοση για το Mokka, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας στις 27 Αυγούστου (εικόνα το κανονικό Mokka).

Η Opel αρνήθηκε -προς το παρόν- να δώσει φωτογραφίες της ειδικής έκδοσης του Mokka, όμως επεσήμανε ότι πρόκειται να δούμε ένα βελτιωμένο σε «στιλ και φιλοσοφία» crossover (εικόνα το κανονικό Mokka).

Το εν λόγω Mokka θα διαθέτει πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό του, που θα αναβαθμίζουν τη συνολική εικόνα του κανονικού, εικονιζόμενου μοντέλου.

H νέα έκδοση του Mokka θα περιλαμβάνει στιλιστικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το «απλό» εικονιζόμενο μοντέλο.

Το Opel Mokka σε... ρωσική έκδοση

4.738 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/8/2014

Για να «γιορτάσει» την εμπορική πορεία του compact crossover της, η Opel θα παρουσιάσει στο επερχόμενο Σαλόνι της Μόσχας το Mokka σε μια ειδική έκδοση με στιλιστικές αλλαγές εξωτερικά και εσωτερικά.

 
Σύμφωνα με την Opel, το Mokka υπήρξε ένα από τα best seller της στη ρωσική αγορά, γι αυτό θέλησε να ετοιμάσει μια ειδική έκδοση για το εν λόγω crossover, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας στις 27 Αυγούστου.

Ειδικότερα, η νέα έκδοση του Mokka θα περιλαμβάνει στιλιστικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το «απλό» μοντέλο, όπως η εξωτερική του απόχρωση που θα είναι σ ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα. Σημειωτέον ότι η εταιρεία αρνήθηκε -προς το παρόν- να δώσει φωτογραφίες της συγκεκριμένης έκδοσης του Mokka, όμως επεσήμανε ότι πρόκειται να δούμε ένα βελτιωμένο σε «στιλ και φιλοσοφία» crossover.

Επίσης, αυτό που διέρρευσε είναι ότι το εν λόγω Mokka θα διαθέτει πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό του, που θα αναβαθμίζουν τη συνολική εικόνα του μοντέλου.

Τέλος, να τονίσουμε ότι στη ρωσική πρωτεύουσα η Opel αναμένεται να παρουσιάσει και ένα καινούργιο concept της, όπως και το νέο Adam Rocks, καθώς και νέες εκδόσεις του Adam.

 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ