4 φωτογραφίες »

Σε σύγκριση με το μοντέλο παραγωγής τα σχέδια παρουσιάζουν ένα πολύ διαφορετικό εξωτερικό μέρος.

To Skoda Scala μετατρέπεται σε roadster

2.464 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

Οι σπουδαστές επαγγελματικών σχολών της Skoda εργάζονται στο έβδομο concept car, το οποίο θα είναι μια ανοιχτή κορυφαία έκδοση του hatchback, Scala. Δείτε τα σχέδια του ανώνυμου ακόμα μοντέλου.


Οι σπουδαστές της Skoda κάθε χρόνο καλούνται να πάρουν κάποια από τα αυτοκίνητα της μάρκας και να μετατρέψουν σε κάτι διαφορετικό. Πέρυσι για παράδειγμα είχαμε δει το Mountiaq, μία pick-up έκδοση του Kodiaq και φέτος όπως φαίνεται ήρθε η σειρά του Scala για να μετατραπεί σε ένα γνήσιο roadster.
 
Σε σύγκριση με το μοντέλο παραγωγής τα σχέδια παρουσιάζουν ένα πολύ διαφορετικό εξωτερικό μέρος. Οι δύο πόρτες είναι αρκετές για το κάμπριο μοντέλο, ενώ επανασχεδιασμένος είναι ο πίσω προφυλακτήρας που φιλοξενεί τη μία απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο του μοντέλου. Αλλαγμένες είναι και οι ζάντες που πλέον έχουν μεγαλώσει θυμίζοντας αυτές των RS εκδόσεων, ενώ το «Scala roadster» έχει επωφεληθεί από ένα ισχυρό σύστημα πέδησης.
 
Το εσωτερικό δεν είναι τόσο διαφορετικό, μπορούμε όμως να δούμε τις κόκκινες ραφές στο τιμόνι που τονίζει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Λεπτομέρειες γύρω από τα μηχανικά σύνολα και γενικότερα την ισχύ δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους και πιθανότατα θα μείνουν κρυφές μέχρι την επίσημη αποκάλυψη, η οποία προγραμματίζεται για τον προσεχή Ιούνιο.

NEO TRANSPORTER
test center