2 φωτογραφίες »

Το VW Aero B εντοπίστηκε για πρώτη φορά!

3.422 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2021)

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν το οποίο ετοιμάζει η Volkswagen εντοπίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκειας δοκιμών και οι φωτογραφικοί φακοί δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τις στιγμές!

Είναι γνωστό πως το πλάνο της Volkswagen είναι συνυφασμένο με την ηλεκτροκίνηση και την αύξηση της γκάμας των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων μέσα στα επόμενα χρόνια. Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα είναι και το ηλεκτρικό σεντάν που βλέπετε, το οποίο ονομάζεται (τουλάχιστον ανεπίσημα) Aero B και το λανσάρισμά του αναμένεται μέσα στο 2023.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Πρώτη εμφάνιση που κάνει
Απ` ότι φαίνεται το πρωτότυπο δεν φοράει πολύ καμουφλάζ, διαθέτει όμως ταινία στη μάσκα και τους προβολείς. Δεν αποκλείεται μία LED φωτιζόμενη λωρίδα να περνά μέσα από τη μάσκα, ενώ κοιτώντας προσεκτικά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα βλέπουμε πως τα μαύρα κομμάτια στις άκρες του δεν είναι αεραγωγοί αλλά κλειστά τμήματα.
 
Απλός σχεδιασμός 
Από το πλαϊνό μέρος βλέπουμε πως υπάρχει μία ρέουσα γραμμή οροφής που κλείνει στο πίσω μέρος, ενώ βλέπουμε πως οι χειρολαβές στις πόρτες είναι συμβατικές, ενώ το αυτοκίνητο διατηρεί και τους παραδοσιακούς καθρέπτες. Στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα στο πάνω μέρος του τζαμιού βλέπουμε να υπάρχει ένα μεγάλο τρίτο φως φρένου. Τα τραπεζοειδή τμήματα στον προφυλακτήρα θυμίζουν απολήξεις εξάτμισης, αλλά είπαμε πως μιλάμε για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
 
Ηλετρικό «Passat» με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ
Σε γενικές γραμμές το Aero B φαίνεται να εμπνέεται από το πρωτότυπο VW Space Vizzion. Το μοντέλο παραγωγής του Aero B θα προσφερθεί πιθανότατα και σε βάγκον, αποτελώντας ουσιαστικά τον ηλεκτρικό αντικαταστάτη του Passat στη σύνθεση της μάρκας. Όπως και τα υπόλοιπα ηλεκτρικά της VW, έτσι και το Aero B θα πατήσει στην ΜΕΒ πλατφόρμα, έχοντας στην γκάμα του εκδόσεις με κίνηση στους πίσω (ένα ηλεκτρικό μοτέρ) ή στους τέσσερις τροχούς (δύο ηλεκτρικά μοτέρ). Δεν αποκλείεται να δούμε και μία έκδοση επιδόσεων GTX.

Δεν βάζει φρένο με τα ηλεκτρικά η VW.
Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν το οποίο ετοιμάζει η Volkswagen εντοπίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών και οι φωτογραφικοί φακοί δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τις στιγμές.
Πολύ σίγουρη εμφανίζεται η VW με τα ηλεκτρικά, μήπως θα έπρεπε να επενδύσει και στο υδρογόνο;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN