5 φωτογραφίες »

To VW Golf GTI της Oettinger

2.442 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2021)

O oικος Oettinger άφησε στην άκρη τον 2λιτρο TSI των 245 ίππων και εστίασε στην εξωτερική εμφάνιση του Golf GTI. Για δείτε!

Το Volkswagen Golf GTI έκανε το ντεμπούτο του πριν ένα έτος και, από την πρώτη στιγμή τράβηξε το ενδιαφέρων των βελτιωτών που άρχισαν να πειραματίζονται, ώστε να προσφέρουν σε όσους θέλουν να κάνουν το αυτοκίνητό τους μοναδικό τα δικά τους πακέτα.


Ο οίκος αναφέρει πως όλα όσα προσφέρει έχουν δοκιμαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα

Ο οίκος αναφέρει πως όλα όσα προσφέρει έχουν δοκιμαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα


Οίκοι όπως ο DTE ασχολήθηκαν με τον 2λιτρο TSI κινητήρα που αποδίδει στην εργοστασιακή του μορφή 245 άλογα και 370 Nm ροπής, φτάνοντας την ισχύ τους στα 301 άλογα και τα 418 Nm ροπής, ενώ η RaceChip με την σειρά της κατάφερε να φτάσει την ιπποδύναμή του στα 300 άλογα και την ροπή του στα 420 Nm.

H Οettinger μπαίνει τώρα και αυτή στο κόλπο αρά σε αντίθεση με τους προαναφερόμενους οίκους, άφησε άθικτο το κινητήριο σύνολο του Golf GTI. Το πακέτο της Oettinger αφορά το αισθητικό κομμάτι καθώς περιλαμβάνει νέο εμπρός διαχύτη, αεροτομή στο τέλος της οροφής και νέο πίσω διαχύτη. Ο οίκος αναφέρει πως όλα όσα προσφέρει έχουν δοκιμαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα και ότι σύντομα θα γίνουν διαθέσιμα στον επίσημο κατάλογο της Volkswagen Accessories.

To πακέτο περιλαμβάνει ακόμα νέες 7,5x19 ιντσών ζάντες από τον ίδιο κατάλογο, βαμμένες σε κόκκινο χρώμα από την μεριά του οδηγού και μαύρες από την μεριά του συνοδηγού. Το αυτοκίνητο φαίνεται επίσης πως βρίσκεται πιο κοντά στο έδαφος χάρη σε ένα σετ από H&R ελατήρια.

Το πίσω μέρος.

Το πίσω μέρος.


Σύντομα, η Oettinger θα παρουσιάσει τα καλούδια της και για το Golf R.

VW LEASEPRO
RENAULT