5 φωτογραφίες »

Κυρίαρχο ρόλο στη νέα εμφάνιση του αυτοκινήτου παίζουν τα εντυπωσιακά χρωματιστά γραφικά.

Το VW Up! GTI της Vilner ανεβάζει τη θερμοκρασία

2.995 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το «σπιρτόζικο» Volkswagen Up! GTI πήραν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Vilner, οι οποίοι είδαν το μίνι γερμανικό αυτοκίνητο πόλης ως μία ακόμη ευκαιρία να δείξουν ένα δείγμα των ικανοτήτων τους.


Το σύνηθες είναι οι άνθρωποι των βελτιωτικών εταιρειών να επιλέγουν οχήματα μεγάλης ιπποδύναμης και όσο πιο εντυπωσιακά γίνεται από άποψη σχεδίασης προκειμένου και αυτοί με τη σειρά τους να έχουν μεγαλύτερο πεδίο δράσης για να κάνουν τις βελτιώσεις που επιθυμούν ή αυτές που τους έχουν ζητηθεί. Αυτό δε σημαίνει ότι τα μικρότερα αυτοκίνητα, σε μέγεθος και κυβικά, δεν έχουν ψυχή.
 
Τρανό παράδειγμα αυτό το Volkswagen Up! GTI των 115 ίππων προερχόμενα από τον 3κύλινδρο 1.000άρη τούρμπο κινητήρα άμεσου ψεκασμού, ο ιδιοκτήτης του οποίου το παρέδωσε στους ανθρώπους της Vilner με σκοπό να του δώσουν μια πιο λαμπερή εμφάνιση.
 
Έτσι και έγινε λοιπόν με τη βελτιωτική εταιρεία να ξεκινά από το εξωτερικό που έλαβε πιο σπορ εμφάνιση. Σε αυτή κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα νέα γραφικά κόκκινου, γκρι και μαύρου χρώματος που τοποθετήθηκαν σε ολόκληρο το αμάξωμα, όπως και ο αριθμός 21 που βρίσκεται πλέον στις πόρτες. Οι τροχοί είναι οι αυθεντικοί από το εργοστάσιο, όχι όμως και το εσωτερικό που έλαβε μικρές προσθήκες που συμπληρώνουν την παραδοσιακή καρό επένδυση.
 
Μηχανικά ο 3κυλινδρος κινητήρας έχει μείνει άθικτος, ωστόσο αυτό λίγο απασχολεί αφού όπως φαίνεται οι άνθρωποι της Vilner έφεραν εις πέρας το έργο τους καθιστώντας πιο εντυπωσιακό το μοντέλο.

SPRING SEAT
NISSAN