3 φωτογραφίες »

H oθόνη πίσω από το τιμόνι τραβά το βλέμμα.

Το εσωτερικό του νέου Lordstown Endurance

1.947 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2020)

To ηλεκτρικό pick-up με τα τέσσερα μοτέρ θα έχει αρκετά αξιόλογο εσωτερικό διάκοσμο παρά το γεγονός πως απευθύνεται σε επαγγελματίες.


Η Lordstown Motors κυκλοφόρησε τα πρώτα σκίτσα από το εσωτερικό του επερχόμενου pick-up της, το Endurance. Παρά το γεγονός ότι απευθύνεται σε επαγγελματίες, το Endurance θα διαθέτει ένα υψηλής τεχνολογίας και πλήρως μοντέρνο εσωτερικό. Όπως μπορείτε να δείτε, θα υπάρχει ένα σύμπλεγμα ψηφιακών οργάνων στα πρότυπα της Mercedes.

Το μοντέλο διαθέτει επίσης μπροστινά καθίσματα που χωρίζονται από μια μεγάλη κεντρική κονσόλα που θα προσφέρει άφθονους αποθηκευτικούς χώρους ενώ διακρίνονται επίσης ένας περιστροφικός διακόπτης και ηλεκτρονικό χειρόφρενο. Μπορούμε επίσης να δούμε δύο θήκες για μπουκάλια και μια λεπτή μικρή θήκη που μοιάζει σχεδιασμένη για να τοποθετείται εκεί το κινητό του οδηγού.

Εκτός από τα πειράγματα στο εσωτερικό, η Lordstown ανακοίνωσε ότι το Endurance θα παρουσιαστεί στα κεντρικά γραφεία στο Οχάιο στις 25 Ιουνίου - την ίδια ημέρα με το ανασχεδιασμένο Ford F-150.

Το Endurance πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο και διαθέτει τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες με συνδυαστική ισχύ 608 ίππων που θα επιτρέπουν στο όχημα να πετυχαίνει το 0-96 σε 5,5 δευτερόλεπτα με αυτονομία 402 χιλιόμετρα.
 
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda