3 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο για το επερχόμενο pick-up.

Νέο ηλεκτρικό pick-up από την Lordstown Endurance

1.981 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2020)

Η Lordstown Endurance και η Hydra Desing Studio συνεργάστηκαν για την σχεδίαση ενός ηλεκτρικού pick-up και τώρα ισχυρίζονται πως μπορεί να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές εργασίες. Μένει να το δούμε.


To πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό pick-up που ετοιμάζει εδώ και καιρό θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα η Lordstown Μοtors. To μοντέλο της νέας start-up εταιρείας λέγεται Endurance και σχεδιάστηκε από την καλιφορνέζικη Hydra Desing που έχει επίσης ασχοληθεί με τα πρώτα ψηφιακά σχέδια που ήρθαν στην δημοσιότητα τον προηγούμενο καιρό.

H Hydra Desing ιδρύθηκε το 2010 από τον βετεράνο σχεδιαστή Jon Hull και έχει στο δυναμικό της μια μεγάλη ομάδα από έμπειρους σχεδιαστές και ειδικούς με παραπάνω από 30 χρόνια κατάρτισης στον χώρο της αυτοκίνησης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος του project της Lordstown Motors, συμβάλλοντας στο να φτιαχτεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό pick-up στον κόσμο», δήλωσε ο Jon Hull, ιδρυτής και πρόεδρος της Hydra Design Labs. «Ο στόχος μας με το σχεδιασμό του Endurance ήταν να δημιουργήσουμε μια ανθεκτική πλατφόρμα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν από ένα pick-up», πρόσθεσε.

Οι δύο εταιρείες εργάζονται τώρα στενά πάνω στο πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα. Η Lordstown Motors αναφέρει ότι η παραγωγή του Endurance έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2020, με τις παραδόσεις οχημάτων να ξεκινούν το πρώτο τρίμηνο του 2021.
 

Mercedes
KIA