Το μοντέλο το μοντέλο φαίνεται πως θα λάβει στις πιο πλούσιες εκδόσεις του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit μεγέθους 10,25 ιντσών σε συνδυασμό με μια 9,2 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment.

To εσωτερικό του νέου Skoda Scala

7.498 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2018)

Aυτή είναι η πρώτη εικόνα για τo... Golf της Skoda που αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγες εβδομάδες. Διαβάστε τι γνωρίζουμε.

Την πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Scala αποκάλυψε η Skoda λίγο καιρό πριν παρουσιάσει και επίσημα το μοντέλο που θα αποτελέσει τον αντιπρόσωπο της τσέχικης μάρκας στη μικρομεσαία κατηγορία. Η φωτογραφία αυτή αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου και έρχεται ως συνέχεια του σκίτσου που είχε παρουσιαστεί πριν δύο περίπου εβδομάδες και όπως βλέπουμε έχει πολλές ομοιότητες.

Το νέο μοντέλο φαίνεται πως θα λάβει στις πιο πλούσιες εκδόσεις του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit μεγέθους 10,25 ιντσών σε συνδυασμό με μια 9,2 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment, τοποθετημένη στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας δίνοντας την αίσθηση ότι αιωρείται. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από την Γερμανία, στις πιο φθηνές εκδόσεις, η οθόνη για το infotainment θα είναι μικρότερου μεγέθους (6 ή 8 ιντσών), θα είναι πάντα συμβατή όμως με Andoid Autο, Apple CarPlay και την Waze εφαρμογή πλοήγησης. Tέλος, η Skoda υπόσχεται ότι η καμπίνα θα εξοπλίζεται με υλικά υψηλής ποιότητας και μαλακά πλαστικά ενώ πλούσιος θα είναι και ο τεχνολογικός εξοπλισμός, αφού θα εφοδιάζεται με τα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας του VW Group.
  Το Scala θα γίνει το πρώτο μοντέλο που θα έχει πίσω το όνομα της μάρκας με γράμματα αντί το έμβλημα της, με το αφεντικό της εταιρείας να αναφέρει πως «πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο project που θέτει τις βάσεις στους τομείς της τεχνολογίας, της ασφάλειας και της σχεδίασης». Από την πλευρά του, ο επικεφαλής Ανάπτυξης Alain Favey ξεκαθάρισε πως «ενώ η μάρκα δεν είχε ισχυρή παρουσία στην μικρομεσαία κατηγορία, τώρα θα έχει ένα σοβαρό αντιπρόσωπο με νέο στυλ και πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό.
 
Η επίσημη παρουσίαση του νέου Skoda Scala θα γίνει στο Τελ Αβίβ στις 6 Δεκεμβρίου και το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές του 2019.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto