• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Nissan Juke Black Pearl «έκλεψε» την παράσταση στο Los Angeles Motor Show 2016

Το εντυπωσιακό του χρώμα «μαγνήτισε» τα βλέμματα των επισκεπτών

Το μαύρο «κυριαρχεί», όμως οι «πινελιές» λευκού στην απόχρωση του μαργαριταριού, δημιουργούν μια μοναδική αντίθεση

Εντυπωσιακή η χρωματική αντίθεση και στο εσωτερικό του

Οι υποψήφιοι αγοραστές του μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μπροστοκίνητου και 4κίνητου

Το «μαργαριτάρι» της Nissan

7.412 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/11/2016

Η έκδοση Black Pearl του Nissan Juke, είναι όσο εντυπωσιακή τη φαντάζεστε, με το μαύρο και το αστραφτερό, «μαργαριταρένιο» χρώμα του, να κερδίζουν το μάτι.

 
Η Nissan είχε προαναγγέλλει εδώ και καιρό μία περιορισμένη έκδοση του Nissan Juke, η οποία και θα προμοτάρει το νέο της μοντέλο εν μέσω και της αύξησης του ανταγωνισμού στα crossover.
 
Το Nissan Juke Black Pearl λοιπόν, παρουσιάστηκε στην έκθεση Los Angeles Motor Show και έκλεψε την παράσταση με το εντυπωσιακό του χρώμα. Τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά το μαύρο «κυριαρχεί», όμως οι «πινελιές» λευκού στην απόχρωση του μαργαριταριού, δημιουργούν μια μοναδική αντίθεση.
 
Όσον αφορά τον κινητήρα του, πρόκειται για τον 4κίλυνδρο, 1,6 λίτρων, τούρμπο, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 4κίνησης ή κίνησης στους εμπρός τροχούς.
 
Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα διατεθεί στην Ευρώπη, αλλά μόνο στη Βόρειο Αμερική, με τον Καναδά να παραλαμβάνει περίπου 250 «κομμάτια» του νέου μοντέλου και τις ΗΠΑ άλλα 1.000.