Η επίσημη πρώτη του C37 θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια των πρώτων χειμερινών δοκιμών στο Circuit de Catalunya.

Η επίσημη πρώτη του C37 θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια των πρώτων χειμερινών δοκιμών στο Circuit de Catalunya.

Η επιστροφή της Alfa Romeo σηματοδοτεί την επιστροφή του "Quadrifoglio", του θρυλικού διακριτικού που εμφανίστηκε στα κορυφαία αυτοκίνητα της Alfa Romeo από το 1923.

Το μονοθέσιο της Alfa Romeo Sauber

2.668 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2018)

Στην επίσημη παρουσίαση του μονοθέσιου της προχώρησε η Alfa Romeo Sauber λίγο καιρό πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της F1.

To μονοθέσιο έχει την ονομασία C37 και σε αντίθεση με το προηγούμενο C36 δεν έχει αλλαγές μόνο στο μηχανικό κομμάτι αλλά και στα χρώματα, αφού η παρουσία του κόκκινου χρώματος της ιταλικής φίρμας είναι ευδιάκριτη.

Ο Frédéric Vasseur, στέλεχος της ομάδας είπε: «Ανυπομονώ πολύ για τη σεζόν του 2018 για να δω τον Marcus (Ericsson) και τον Charles (Leclerc). Έχουμε κάνει σκληρή δουλειά στο C37 τους τελευταίους μήνες και είμαι πεπεισμένος ότι ο Marcus και ο Charles είναι ο ιδανικός συνδυασμός.  Ο στόχος μας για το 2018 είναι σαφής: Πρέπει να καλύψουμε το πεδίο και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας κατά τη διάρκεια της σεζόν.  Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τους οπαδούς για τη συνεχή υποστήριξή τους. Η επιστροφή της Alfa Romeo στη Formula 1 θέτει ακόμα ένα ορόσημο στην ιστορία της ομάδας και είμαι περήφανος που μια τέτοια ιστορική μάρκα μας επέλεξε για την επιστροφή τους στο άθλημα.»
 
Η επιστροφή της Alfa Romeo σηματοδοτεί την επιστροφή του "Quadrifoglio", του θρυλικού διακριτικού που εμφανίστηκε στα κορυφαία αυτοκίνητα της Alfa Romeo από το 1923. Η φημισμένη γοητεία καλής τύχης που παρουσιάζεται στο κάλυμμα του κινητήρα του νέου C37 έχει μια συναρπαστική ιστορία, βαθιά ριζωμένη στον αγωνιστικό κόσμο.

Η επίσημη πρώτη του C37 θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια των πρώτων χειμερινών δοκιμών στο Circuit de Catalunya κοντά στη Βαρκελώνη από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2018.

Mercedes
moto