• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην προσπάθειά της να ρευστοποιήσει ακόμα περισσότερο την πέραση των SUV, η Kia αποφάσισε να προσθέσει στη νέα εκδοχή του Cee`d και μία σχετική έκδοση, η οποία θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα Stonic και Sportage.

Εκτός από το Cee`d SUV, το 3ης γενιάς μοντέλο θα αποκτήσει και μία shooting brake εκδοχή, της οποίας πρόγευση αποτελεί το εικονιζόμενο πρωτότυπο Procee`d της Φρανκφούρτης.

Η νέα γενιά του Cee`d στην hatchback εκδοχή του θα είναι αποκλειστικά 5θυρο, κάτι που σημαίνει πως το Pro Cee`d σταματάει, ενώ η 4η έκδοση θα είναι η station wagon.

Οι hatchback και station wagon εκδόσεις του νέου Cee`d θα αναμένεται να παρουσιαστούν στις αρχές του 2018, πιθανά το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Οι SUV και shooting brake εκδοχές θα ακολουθήσουν πριν το τέλος του 2018.

Το νέο Kia Cee`d σε SUV και shooting brake

Διαβάστηκε από 3420 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/11/2017
 

Εκτός από hatchback και station wagon, το νέo Kia Cee`d που αναμένεται στις αρχές του 2018, θα έχει δύο ακόμα εκδόσεις έκπληξη. Η μία θα είναι SUV και η άλλη shooting brake, ενώ αυτό που δε θα υπάρξει είναι το 3θυρο Pro Cee`d.

Στην προσπάθειά της να ρευστοποιήσει ακόμα περισσότερο την πέραση των SUV, η Kia αποφάσισε να προσθέσει στην Ευρώπη 4 εκδόσεις του Cee`d. Έτσι, το κορεάτικο μοντέλο θα αποκτήσει μια SUV εκδοχή, η οποία θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα Stonic και Sportage.
 
Το νέο SUV θα αντλήσει σχεδιαστική έμπνευση από τα υπόλοιπα αντίστοιχα μοντέλα της Kia και θα τοποθετηθεί απέναντι σε οχήματα όπως το Nissan Qashqai και το SEAT Ateca. Η γκάμα των κινητήρων του θα είναι κοινή με αυτή του Cee`d 3ης γενιάς.
 
Εκτός από το Cee`d SUV, το 3ης γενιάς μοντέλο θα αποκτήσει και μία shooting brake εκδοχή, της οποίας πρόγευση αποτελεί το πρωτότυπο Procee`d της Φρανκφούρτης. Ουσιαστικά το μοντέλο της Kia θα αποτελεί μια φθηνότερη εναλλακτική της Mercedes-Benz CLA.
   
Η νέα γενιά του Cee`d στην hatchback εκδοχή του θα είναι αποκλειστικά 5θυρο, κάτι που σημαίνει πως το Pro Cee`d σταματάει, ακολουθώντας και αυτό την τάση της αγοράς που δεν θέλει πλέον 3θυρα. Το νέο κορεάτικο μοντέλο θα διαθέτει και σημαντικά αναβαθμισμένο σε ποιότητα εσωτερικό.
 
Η έκδοση που μένει του νέου Cee`d θα είναι η station wagon, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί παράλληλα με την hatchback στις αρχές του 2018, πιθανά το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Οι SUV και shooting brake εκδοχές θα ακολουθήσουν πριν το τέλος του 2018. Στην πορεία το κορεάτικο μοντέλο θα αποκτήσει εκ νέου GT έκδοση.

Tags: KIA CEED

Ford EcoSport VS Peugeot 2008

Έρχεται το πρώτο Pick-Up της Lada;

Οδηγήσαμε με το Top ελαστικό για όλα τα Top SUV

Ανανέωση στόλου: Θα αντέξει το κράτος τη χασούρα;

Η κίνηση στους δρόμους

Δερμάτινο σαλόνι ή κάτι άλλο;

Αll about Σύστημα Μετάδοσης

H μοναδική παγίδα του LPG!

Dent Genie: «To PDR είναι το μέλλον»

Δοκιμή: Nissan Navara N-Guard

Στα σκαριά η νέα Mercedes C-Class

Το κύκνειο άσμα του Mitsubishi Pajero

To Toyota Mark X μας «αποχαιρετά» (+vid)

Ξεφύλλισε το τώρα!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

NISSAN: Qashqai το απόλυτο SUV από 20.490€

CITROEN: Νέο C5 Aircross με 130PS από 22.550€

MITSUBISHI: Ατοκο χρηματοδοτικό: 0% επιτόκιο,100 ευρώ/μήνα

MICHELIN: Επιδόσεις που φτιάχτηκαν για να διαρκούν

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

Ψηφίστε και κερδίστε 4 μοτοσυκλέτες

περισσότερα »