• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Nissan Juke «παίζει» στο Champions League (+video)

1.650 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/10/2019

To UEFA Champions League Trophy Tour με το νέο Nissan Juke, πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην Λειψία της Γερμανίας, σηματοδοτώντας ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ταξίδι σε τέσσερις πόλεις.

NISSAN: Qashqai τώρα με όφελος έως 2.000€€

Το νέο Juke θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του ταξιδιού, καθώς η Nissan διανύει την έκτη σεζόν της ως υπερήφανος χορηγός του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου μια νέα και καινοτόμο περιοδεία του τρόπαιου του UEFA Champions League, σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη.
 
Σε κάθε πόλη που θα πραγματοποιηθεί αυτή η περιοδεία, θα φιλοξενηθεί το πρωτότυπο Nissan Football Lab, όπου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να γνωρίσουν το νέο Nissan Juke, μέσα από μια ποδοσφαιρική εμπειρία. Η περιοδεία ξεκίνησε στη Λειψία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, θα συνεχίζει στη Βαλένθια, έπειτα στη Λιλ της Γαλλίας, ενώ τελευταίος σταθμός θα είναι το Λονδίνο, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της φάσης των Ομίλων. 
 
Στο επίκεντρο της  περιοδείας θα βρίσκεται το ύψους 73 εκατοστών και βάρους 7,45 κιλών τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του. Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης τις τεχνολογίες για την ευφυή κινητικότητα, οι οποίες θα επιτρέψουν στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν και να βιώσουν τις τελευταίες καινοτομίες, για έναν πιο συνδεδεμένο, συναρπαστικό και βιώσιμο κόσμο.

Η περιοδεία του UEFA Champions League Trophy θα επισκεφθεί επίσης έναν επιλεγμένο αριθμό εκθέσεων της Nissan σε ολόκληρη την Ευρώπη, κατά μήκος των διάφορων διαδρομών, προσφέροντας σε ακόμα περισσότερους φίλους του UEFA Champions League, μια ασυναγώνιστη εμπειρία από την ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
 
 

51 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  JUKE

Tags: NISSAN JUKE