Το σχέδιο που βλέπετε προέρχεται από τους ανθρώπους της X-Tomi Design.

Το νέο Nissan Qashqai «ντύθηκε» NISMO

5.940 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2021)

Το νέο Nissan Qashqai έλαβε το πλήρες σπορ πακέτο που συνοδεύει τα NISMO μοντέλα και έκανε την εμφάνισή του σε ένα ανεξάρτητο σχέδιο, το οποίο δείχνει στους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας πως θα ήταν μία καλή ιδέα να κατασκευάσουν με τη σειρά τους και ένα πραγματικό μοντέλο επιδόσεων.


Έχει περάσει περίπου μία εβδομάδα από τη στιγμή που η τρίτη γενιά του Nissan Qashqai έκανε την εμφάνισή της και δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη πως οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έπιασαν δουλειά προσφέροντας ιδέες και σχέδια για άλλες εκδόσεις βασισμένες στο ολοκαίνουργιο best seller μικρομεσαίο SUV.
 
Ανάμεσα σε αυτές και μία ισχυρή έκδοση NISMO, με το σχέδιο που βλέπετε να προέρχεται από τους ανθρώπους της X-Tomi Design. Όντας γνωστά στην πλειοψηφία τους τα χαρακτηριστικά των μοντέλων επιδόσεων NISMO της Nissan, ο καλλιτέχνης προσάρμοσε στο νέο Qashqai το ανάλογο κιτ αμαξώματος με τα επιπλέον αεροδυναμικά στοιχεία, την στάνταρ κόκκινη ρίγα και το σύνηθες λευκό χρώμα, τονίζοντας παράλληλα τις γραμμές του SUV για πιο δυναμική εμφάνιση. Η διχρωμία με τη μαύρη οροφή που είδαμε και στο κανονικό μοντέλο δίνει και εδώ το παρών, μαζί με την αεροτομή και το πτερύγιο καρχαρία στο πίσω μέρος, μετατρέποντας έτσι σε ένα άκρως σπορ αυτοκίνητο το Qashqai.
 
Στο παρελθόν δεν έχουμε δει ποτέ τη Nissan να προσφέρει μία ανάλογη έκδοση του Qashqai και το πιθανότερο είναι πως το ίδιο θα συμβεί και στην προκειμένη περίπτωση. Από την άλλη, το γεγονός πως εταιρείες, όπως για παράδειγμα η VW, προσφέρει SUV επιδόσεων όπως τα Tiguan R και Τ-Roc R, ίσως και να αποτελέσει το εφαλτήριο για την έλευση ενός Nissan NISMO. Ο χρόνος θα δείξει.
 
Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως το νέο Nissan Qashqai αναμένεται στην χώρα μας τον Ιούνιο του 2021, όντας έτοιμο να μπει στην κούρσα των πωλήσεων στην πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία των C-SUV.    

Toyota
test center