Το νέο Toyota Prius αποκαλύπτεται στις 16 Νοεμβρίου
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Toyota Prius αποκαλύπτεται στις 16 Νοεμβρίου

2.370 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2022)

Το νέο Toyota Prius αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου, καθώς σήμερα η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε την έλευση της 5ης γενιάς του μοντέλου.

Έρχεται το νέο Prius

Πριν από λίγες ημέρες η Toyota κυκλοφόρησε κάποιες teaser εικόνες, με τις οποίες ενημέρωνε ότι στις 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούσε το ντεμπούτο ενός νέο υβριδικού αυτοκινήτου, χωρίς να το κατονομάζει. Το μυαλό όλων είχε πάει στο Prius και χάρη της έκφρασης «Hybrid Reborn» και σήμερα η ιαπωνική φίρμα έβαλε τέλος στο μυστήριο, γνωστοποιώντας πως το αυτοκίνητο θα είναι όντως το νέο Prius, που θα έρθει στην 5η του γενιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα teaser εικόνα

Άλλες πληροφορίες δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, με εξαίρεση μία νέα εικόνα teaser. Σε αυτή εμφανίζονται τα φώτα ημέρας του νέου Prius, αλλά και οι δυναμικές γραμμές που θα δεσπόζουν στο καπό. Από κει και πέρα, στοιχεία όπως ο χαμηλός αεροδυναμικός συντελεστής οπισθέλκουσας, αναμένεται να αποτυπωθούν στη σχεδίαση, ενώ η κεκλιμένη γραμμή οροφής υποδηλώνει έντονα ότι το νέο Prius θα είναι ένα hatchback/liftback μοντέλο.

Φήμες για υδρογονοκίνητη έκδοση

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο υβριδικό σύστημα που θα εξοπλίζει το Prius. Με την Toyota να πειραματίζεται με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης με υδρογόνο, υπάρχει μία έντονη φημολογία πως το Prius ενδεχομένως να προσφερθεί κάποια στιγμή στα μέσα της δεκαετίας και ως υδρογονοκίνητο. Από κει και πέρα οι υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις θα έχουν κάνει νωρίτερα το ντεμπούτο τους!

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda