Το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Formula 1 παρουσίασε η Red Bull.

Με την ονομασία RB14 το νέο μονοθέσιο πρόκειται να οδηγηθεί και της νέα χρονιά από τους Max Verstappen και Daniel Ricciardo.

Tο τελικό αυτοκίνητο το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2018 θα κάνει την εμφάνισή του, στην τελική του μορφή στις δοκιμές εξέλιξης, που θα γίνουν στη Βαρκελώνη.

Το νέο μονοθέσιο της Red Bull

1.878 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

Το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Formula 1 παρουσίασε η Red Bull.

Με την ονομασία RB14 το νέο μονοθέσιο το οποίο πρόκειται να οδηγηθεί και της νέα χρονιά από τους Max Verstappen και Daniel Ricciardo, άφησε τους πάντες έκπληκτους καθώς έκανε την εμφάνισή του βαμμένο σε μαύρο και σκούρο μπλε χρώμα, το οποίο διαφοροποιείται αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα που έφεραν τη διχρωμία κόκκινου και μπλε.
 
Μάλιστα ένας ακόμα λόγος που παρουσιάστηκε στα συγκεκριμένα χρώματα, ήταν και για να μην αποκαλυφθούν τα διάφορα μυστικά πάνω στα οποία έχουν εργαστεί οι μηχανικοί.   
Ωστόσο όπως γνωστοποίησαν οι άνθρωποι της ομάδας το συγκεκριμένο μονοθέσιο είναι μια «ειδική έκδοση» και το τελικό αυτοκίνητο το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2018 θα κάνει την εμφάνισή του, στην τελική του μορφή στις δοκιμές εξέλιξης, που θα γίνουν στη Βαρκελώνη.  
 
Μετά την Haas και την Williams, η Red Bull έγινε η Τρίτη ομάδα που αποκαλύπτει το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο θα τροφοδοτείται από τον υβριδικό V6 τούρμπο κινητήρα της Renault, που θα εξακολουθήσει να έχει τα σήματα της TAG-Heuer για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

SPRING SEAT
citroen