3 φωτογραφίες »

Το σχέδιο του νέου πρωτότυπου της MG που δημοσιεύτηκε επίσημα.

Το νέο πρωτότυπο της MG είναι το Cyberster

1.620 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2020)

Το σχέδιο ενός νέου πρωτότυπου της MG δημοσιεύτηκε επίσημα. Το όνομά του είναι Cyberster και ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η εταιρεία δεν είπε πολλά για το μοντέλο, αλλά επιβεβαίωσε πως το πρωτότυπο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το σχεδιαστικό τμήμα της μαμάς εταιρείας της MG, της SAIC και συγκεκριμένα τα σχεδιαστικά κέντρα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Σαγκάη. Επίσης άφησε να εννοηθεί πως θα πρόκειται για ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο, τονίζοντας πως σύντομα θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για αυτό.
 
Κοιτώντας τις εικόνες βλέπουμε πως πρόκειται για ένα κομψό roadster με μεγάλο καπό και κυκλικούς προβολείς. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα αεροδυναμικά σχεδιασμένο μπροστινό πρόβολο, ενώ τα γραφικά που συνοδεύουν τις εικόνες υποδηλώνουν πως πρόκειται για ηλεκτρικό όχημα. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι οι τεράστιοι τροχοί, αλλά και τα λεπτά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος που μοιάζουν με ένα φωτιζόμενο περίγραμμα.
 
Το τελευταίο αυτοκίνητο που είχε παρουσιάσει η MG, ήταν το TF το 2011. Φυσικά η μάρκα τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από πολλούς διαφορετικούς ιδιοκτήτες, ενώ όπως προαναφέραμε αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό τη σκέπη της SAIC.
 
Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα από το να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, όπως υποσχέθηκε η εταιρεία. Με το που υπάρξουν θα σας τις παρουσιάσουμε. Μείνετε συντονισμένοι.

Hyundai
NISSAN