Αυτό σημαίνει πως θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το τρίτης γενιάς Nissan Navara.

Το μοντέλο θα εξοπλίζεται με μια οθόνη infotainment πάνω στο ταμπλό.

Το νέο pick-up της Peugeot για την Κίνα

3.534 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2019)

Πολλές είναι οι ομοιότητες που θα έχει το pick-up που κατασκευάζει η Peugeot για την αγορά της Κίνας με το ντόπιο του «αδερφάκι»

Το νέο pick-up της αναπτύσσει η Peugeot σε συνεργασία με τον κινεζικό εταίρο της Changan Automobile, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα βασίζεται πάνω στο Kaicheng F70 των Κινέζων.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως δείχνουν πολύ καθαρά πως τα δύο μοντέλα έχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ τους, με τις μόνες διαφοροποιήσεις να αφορούν την γρίλια που πιθανότατα θα αλλάξει σχεδίαση και φέρει πάνω της, όπως είναι λογικό, το έμβλημα της γαλλικής μάρκας. Στον εσωτερικό διάκοσμο, το μοντέλο θα εξοπλίζεται με μια οθόνη infotainment πάνω στο ταμπλό, πολυλειτουργικό τιμόνι και πλήθος μπουτόν και επιλογών στην κεντρική κονσόλα.
 
Όσον αφορά τις διαστάσεις του pick-up, το μήκος του θα είναι 5.330 χλστ., το πλάτος του 1.875 χλστ., ύψος θα έχει 1.930 χλστ. και το μεταξόνιο του θα μετράται στα 3.180 χλστ. Αυτό σημαίνει πως θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το τρίτης γενιάς Nissan Navara. Κάτω από καπό θα βρίσκεται πιθανότατα ένας 1.900άρης diesel κινητήρας απόδοσης 150 ίππων που θα συνεργάζεται με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

To pick-up αυτό θα αφορά μόνο την αγορά της Κίνας και δεν θα έρθει στην Ευρώπη.
 

Toyota
Audi