Το «Κτήνος της Πράσινης Κόλασης», η Mercedes-AMG GT R απέκτησε και ασορτί ποδήλατο, το νέο ROTWILD R.S2 Limited-Edition «Beast of the Green Hell».

Η τιμή του είναι στα 7.109 ευρώ, ένα καθόλου τυχαίο ποσό, καθώς αντανακλά το χρόνο της GT R στην πίστα του Nürburgring, όπου σημείωσε επίδοση 7:10.9 λεπτά.

Το νέο ποδήλατο της ROTWILD διαθέτει ένα carbon χειροποίητο πλαίσιο τεχνολογίας «Carbon Module Monocoque Technology».

Το σπέσιαλ ποδήλατο θα παραχθεί σε 50 αντίτυπα, όσα και τα χρόνια της AMG. Είναι το τρίτο που φτιάχνουν από κοινού οι Mercedes-AMG και ROTWILD.

Το ποδήλατο της Mercedes-AMG GT R

3.417 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2017)

Προς τιμήν των 50 χρόνων της AMG θα φτιαχτούν 50 ποδήλατα ROTWILD R.S2 Limited-Edition «Beast of the Green Hell», των οποίων η τιμή αντανακλά το χρόνο της Mercedes-AMG GT R στο Nürburgring. Τώρα που τον βλέπουμε σε ευρώ, δεν είναι και τόσο χαμηλός…

Το «Κτήνος της Πράσινης Κόλασης», η Mercedes-AMG GT R απέκτησε και ασορτί ποδήλατο, το νέο ROTWILD R.S2 Limited-Edition «Beast of the Green Hell». Πρόκειται για ένα σπέσιαλ δίκυκλο που θα παραχθεί σε 50 αντίτυπα, όσα και τα χρόνια της AMG.
 
Το χειροποίητο αγωνιστικό ποδήλατο αποτελεί έναν φόρο τιμής στην Mercedes-AMG GT R και θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της ROTWILD. Η τιμή του είναι στα 7.109 ευρώ, ένα καθόλου τυχαίο ποσό, καθώς αντανακλά το χρόνο της GT R στην πίστα του Nürburgring, όπου σημείωσε επίδοση 7:10.9 λεπτά.
   
Το νέο ποδήλατο της ROTWILD διαθέτει ένα carbon χειροποίητο πλαίσιο τεχνολογίας «Carbon Module Monocoque Technology». Εκτός από πολύ ελαφρύ είναι και εξαιρετικά άκαμπτο, ενώ carbon είναι και οι τροχοί των 29 ιντσών Crankbrothers Cobalt 11. Τα δισκόφρενα και οι ταχύτητες είναι της SHIMANO.
 
Το ποδήλατο που φτιάχτηκε προς τιμήν της Mercedes-AMG GT R, είναι το τρίτο που φτιάχνουν από κοινού οι Mercedes-AMG και ROTWILD. Αρχή έγινε το 2013 με το mountain bike R.X45 AMG, ενώ δύο χρόνια αργότερα λανσαρίστηκε το ROTWILD GT S.

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO