Στη σφαίρα της φαντασίας ανήκει αυτή η Giulia αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να τη θαυμάσουμε. Ναι ή όχι;

Τουμπανιασμένη Giulia

7.767 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/10/2015

Είναι σίγουρο πως η νέα Alfa Romeo Giulia θα βρει μεγάλη ανταπόκριση στο χώρο της βελτίωσης και εδώ βλέπουμε μια πρώτη εικόνα.

 
Ακόμη δεν έχουν πιάσει δουλειά οι βελτιωτές με την Giulia και αν έχουν πιάσει κάποιοι, περιμένουν ίσως το Φθινόπωρο για να μας δείξουν τις προτάσεις τους. 


Το σίγουρο είναι πως η Alfa Romeo Giulia θα αποτελέσει αγαπημένο παιδί για τους βελτιωτικούς οίκους. Μέχρι να δούμε όμως κάποια επίσημη πρόταση βελτίωσης ας περιοριστούμε σε αυτή την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από τον X-Tomi. 


Ο τελευταίος έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά καθώς εκτός από το πορτοκαλί χρώμα, έχει βάλει μεγάλους τροχούς, έχει φουσκώσει θόλους, έχει χαμηλώσει το αμάξωμα και έχει προσθέσει spoiler περιμετρικά.

Τι λέτε; Σας αρέσει η Giulia έτσι ή την προτιμάτε "μαμά"; 

 
  • Θανασης

    Περιμένω σύγκριση με το up! ( αλήθεια το θαυμαστικό εδώ δεν το ξεχνάτε ποτέ αλλά την αποστροφο στο cee'd μόνο μια φορά την είχατε βάλει).απιστευτο αυτοκίνητο αλλά μάλλον θα του λείπει η ποιότητα,ακόμα και οι επιδόσεις αφού όπως γράψατε σε εκείνο το άριστο άρθρο ,άντε γεια giulia,ένα περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητο την πέρασε στο ring.

      15
  • Φίλιππος

    Εάν λείπει η Ποιότητα από μία Alfa Romeo, τότε φίλε είτε προπαγάνδα κάνεις, είτε είσαι έν τέλη άσχετος..!

      7
  • Φίλιππος

    'Οσον αφορά τις επιδόσεις, καλό είναι επίσης να δείς χρόνο Nurburgring, και τεχνολογία κινητήρα. Η Alfa Romeo γύρισε, και ακόμη είναι η αρχή, τα καλύτερα έρχονται..

      6