Toyota C-HR: Τι αλλαγές έχει η νέα του γενιά;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota C-HR: Τι αλλαγές έχει η νέα του γενιά;

12.539 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2023)

To νέο δεύτερης γενιάς C-HR είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό σε σχεδιασμό, τροφοδοτείται ξανά με υβριδικά σύνολα και συνδυάζεται με αναβαθμισμένη και hi-tech καμπίνα.

Τι καινούριο φέρνει το νέο Toyota C-HR;

Το Toyota C-HR τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του όταν έφτασε στην Ελλάδα χάρη στη φουτουριστική του σχεδίαση και τον επιθετικό του προσανατολισμό αλλά αποδείχθηκε στην πράξη, ότι η Toyota κέρδισε το στοίχημα, αφού ο μοναδικός εκπρόσωπός της στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών SUV (μέχρι την πρόσφατη άφιξη της Toyota Cross) κατάφερε να πετύχει εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις στην χώρα μας αλλά και πανευρωπαϊκά.

Συνέχεια στην δεδομένη επιτυχία της πρώτης γενιάς έρχεται να δώσει το νέο C-HR (διαβάστε τις πρώτες μας εντυπώσεις) που παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στα τέλη του Ιουνίου με εξελιγμένο σχεδιασμό που θυμίζει concept car αλλά με ίδιες αναλογίες, πιο μοντέρνο και αναβαθμισμένο εσωτερικό διάκοσμο και πιο πλήρη υβριδική γκάμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι νέο φέρνει το νέας γενιάς C-HR σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στους ελληνικούς δρόμους.


Η φωτιζόμενη μπάρα κλέβει την παράσταση στο πίσω μέρος του νέου C-HR.

Η φωτιζόμενη μπάρα κλέβει την παράσταση στο πίσω μέρος του νέου C-HR.

Συνέχεια του άρθρου >>>
citroen
KIA