4 φωτογραφίες »

Καλό ποιοτικά και εργονομικά είναι το ευχάριστο εσωτερικό της Corolla, το οποίο ενσωματώνει και κάποια σπορτίφ στοιχεία. Yπάρχει και κουμπί για αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία.

Εσωτερικά: Χωρίς αντίπαλο η ποιότητα του νέου Golf

61.930 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2020)

Το νέο VW Golf ανέβασε κι΄άλλο τον πήχη σε θέματα ποιότητας, κοιτώντας προς τις premium κατασκευές της κατηγορίας, ενώ είναι εμφανής η πλήρης ψηφιοποίηση του. Το ταμπλό καλύπτεται από ακριβό και μαλακό υλικό, η συναρμογή είναι άριστη, το φινίρισμα το ίδιο, ενώ και τεχνολογικά η VW το πήγε σε άλλο επίπεδο: Δύο οθόνες, μία αντί πίνακα οργάνων και μία 8,5 ιντσών για τα πολυμέσα και το κυριότερο σχεδόν κανένα μπουτόν. Τα πάντα ελέγχονται με πλήκτρα αφής, μέσω της οθόνης ή την ατάκα «Hello Voklswagen». Σε θέματα συνδεσιμότητας, επίσης το επίπεδο είναι πλήρως up to date: Υπάρχει η δέσμη υπηρεσιών We Connect π.χ. για εξΆ αποστάσεως έλεγχο θυρών μέσω κινητού. Στο πακέτο We Connect Plus (συνδρομητικό δωρεάν τον πρώτο χρόνο) οι δυνατότητες ανεβαίνουν πολύ, π.χ. υπάρχει μέχρι και Online συναγερμός κατά της κλοπής. 

Αν θέλαμε πάντως να του προσάψουμε κάτι αυτό θα ήταν η αντίστοιχη της εξωτερικής συγκρατημένη σχεδίαση, ο μη φωτισμός των slider για τον κλιματισμό και τον ήχο και η έλλειψη «χρώματος» στο διάκοσμο.

Από την άλλη, η σχεδιαστική εικόνα στο εσωτερικό της Corolla Sport είναι σαφώς πιο ευχάριστη και ξεχωριστή μέσω των σπορ στοιχείων που ενσωματώνει σε αυτή την κορυφαία της έκδοση. Τις εντυπώσεις κερδίζουν τα πανέμορφα μπάκετ καθίσματα που διαμορφώνουν μια σπορ θέση οδήγησης, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που στη θέση Sport του συστήματος παραμετροποίησης, «κοκκινίζει» και οι ποιοτικές και με σπορ λεπτομέρειες επενδύσεις σε ταμπλό και πόρτες. Από κει και πέρα ο διάκοσμος παραμένει high-tech και ξεχωριστός, ενώ η ποιότητα είναι προσεγμένη, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το καλό φινίρισμα, την άριστη συναρμογή και τα πολύ καλά υλικά κατασκευής.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel