Toyota GR Corolla: 6.500 αυτοκίνητα η παραγωγή τον πρώτο χρόνο

Toyota GR Corolla: 6.500 αυτοκίνητα η παραγωγή τον πρώτο χρόνο

5.580 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2022)

Μόνο 6.500 αυτοκίνητα GR Corolla θα κατασκευάσει η Toyota κατά τον πρώτο χρόνο παραγωγής του μοντέλου, κάτι που σημαίνει πως αυτοί που την έχουν βάλει στο μάτι πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να μην περιμένουν την δεύτερη «φουρνιά».

Όποιος την θέλει πρέπει να τρέξει να προλάβει

Η Toyota σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της με τον ερχομό της GR Corolla. Το hot hatch αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μέσα στο 2022 και παρότι δεν γνωρίζουμε ακόμη τις τιμές με τις οποίες θα διατεθεί, βρήκαμε πόσα αυτοκίνητα θα κατασκευάσει η φίρμα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

6.500 αυτοκίνητα συνολικά, τα 1.500 αφορούν την Circuit Edition

Εκπρόσωπος της φίρμας φέρεται να δήλωσε πως η Toyota θα κατασκευάσει 6.500 αυτοκίνητα GR Corolla το 2022, με τα 1.500 από αυτά να αφορούν την Circuit Edition και τα υπόλοιπα την κανονική έκδοση. Τα παραπάνω νούμερα αφορούν την πρώτη χρονιά παραγωγής της GR Corolla.

Τι περιλαμβάνει η Circuit Edition

Η Circuit Edition θα γίνει διαθέσιμη για μικρό χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει μυώδες καπό με λειτουργικούς αεραγωγούς, τεράστια αεροτομή, κόκκινες δαγκάνες στα φρένα, επιλογέα «Morizo» ως αναφορά στον πρόεδρο της Toyota Akio Toyoda, θερμαινόμενο τιμόνι, διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης μπροστά και πίσω, ανθρακονημάτινη οροφή, επένδυση στο εσωτερικό από συνθετικό δέρμα, θερμαινόμενα καθίσματα και πολλά ακόμη καλούδια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto