4 φωτογραφίες »

Υψηλή ποιότητα, όμορφος αλλά όχι φλύαρος σχεδιασμός και άψογη εργονομία χαρακτη-ρίζουν το οδηγο-κεντρικό ταμπλό του Toyota C-HR.

Εσωτερικό: Mε οδηγοκεντρική προσέγγιση

227.793 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2020)

Στο εσωτερικό των δύο μοντέλων η Toyota ακολουθεί τη λογική «less is more» όπως την ονομάζει, που μεταφράζεται σε ένα ώριμο αισθητικά και λειτουργικά εσωτερικό, χωρίς περιττά στοιχεία εντυπωσιασμού. Έτσι και στα δύο SUV/Crossover της συQναντάμε ένα νεανικό και σύγχρονο σε διάκοσμο εσωτερικό με καλή ποιότητα κατασκευής και υλικών αλλά και αντίστοιχα μελετημένη εργονομία. Ο high-tech αέρας τους εκφράζεται από τις οθόνες αφής στο πάνω μέρος του ταμπλό και τα σύγχρονα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης, ενώ τέλος ευχάριστη είναι και η οδηγοκεντρική γενικότερα προσέγγιση του εσωτερικού τους.

Αναφορικά με τους χώρους, αν και δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για το Yaris Cross, αυτό αναμένεται να ικανοποιεί τις μεταφορικές ανάγκες 4 επιβατών και των αποσκευών τους, με το χώρο για αυτές να προσφέρει και πρακτικές λύσεις. Το κατά 210 χλστ. μεγαλύτερο σε μήκος και κατά 30 χλστ. πιο πλατύ C-HR, διαθέτει και κατά 80 χλστ. μεγαλύτερο μεταξόνιο, με τους χώρους του να βρίσκονται στο μέσο όρο της μικρομεσαίας κατηγορίας των SUV/crossover (χώρος αποσκευών 377 λίτρων).   

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto