• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τριπλή πρωτιά για την Peugeot

2.401 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/1/2020

Η Peugeot ξεκινά εντυπωσιακά το 2020 κατακτώντας τρία βραβεία από το βρετανικό περιοδικό Company Car and Van με τρία από τα μοντέλα της.

Το περιοδικό Company Car and Van, που θεωρείται αυθεντία στους εταιρικούς στόλους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, απένειμε τα βραβεία Company Car and Van Awards 2020 στα οποία κέρδισε τρεις τίτλους με ισάρριθμα μοντέλα. Δύο από τα μοντέλα της μάλιστα είναι από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη γκάμα ενώ το τρίτο αποτελεί μια σταθερή επιλογή για τους επαγγελματίες.

Small EV of the Year 2020: Peugeot e-208
Το ηλεκτρικό Peugeot e-208 «φόρεσε» το στέμμα στην κατηγορία των μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ανακηρύχθηκε «Small EV of the Year 2020», με τον εκδότη του περιοδικού Andrew Walker, να αναφέρει: «Το e-208 είναι το πιο ελκυστικό, συναρπαστικό, στιλάτο και απολαυστικό αυτοκίνητο σε ολόκληρη την κατηγορία, ενώ ήδη φαίνεται ότι καταγράφει και σημαντική δυναμική στις εταιρικές πωλήσεις».
 
Medium Car of the Year 2020: Peugeot 508
Το 508 πήρε την πρωτιά στη μεσαία κατηγορία κατακτώντας τον τίτλο του «Medium Car of the Year 2020». Ο εκδότης του περιοδικού Company Car and Van, χαρακτήρισε το 508 ως τη συνολικά καλύτερη πρόταση στην κατηγορία. «Σήμερα πολλά αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους αλλά το Peugeot 508 αντιστέκεται σε αυτή την τάση και προσφέρει πρωταγωνιστική εμφάνιση και οικονομία αλλά και την πρακτικότητα που ένας οδηγός περιμένει από το αυτοκίνητό του».
 
Small Van of the Year 2020: Peugeot Partner van
To 2019, η αποκάλυψη του  Partner van, οδήγησε σε πολλαπλές βραβεύσεις το μοντέλο που επιλέγουν ιδιώτες αλλά και εταιρικοί αγοραστές. «To Peugeot Partner van βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του. Το PSA Group πραγματικά έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας με τα επαγγελματικά οχήματά του και το τελευταίο Peugeot Partner van καθιστά την Peugeot ακόμα πιο ελκυστική», είπε ο εκδότης του περιοδικού. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία το Peugeot Partner Van κατακτά τον τίτλο του Small Van of the Year.

59 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  208

Tags: PEUGEOT 208