3 φωτογραφίες »

H Toyota προσφέρει πολλούς τρόπους επικοινωνίας από απόσταση ενώ δίνει και συμβουλές – οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται για αγορά ή για Service του αυτοκινήτου τους.

Toyota: «Η Toyota σας προστατεύει πάντα»

52.601 Επισκέψεις στο άρθρο

H Toyota στην επίσημη ιστοσελίδα της (δες εδώ) προβάλλει σε εμφανές σημείο τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει αυτή την περίοδο αναλυτικά τόσο για τις επισκέψεις του κοινού στις εκθέσεις και τα συνεργεία της, όσο και για τα test drive αυτοκίνητα, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας που γίνεται με την συμπλήρωση μιας ειδικής φόρμας, πατώντας στο ανάλογο πεδίο.  
 
Επικοινωνία: Τηλεφωνικά ή με συμπλήρωση φόρμας 
Στη φόρμα αυτή ο ενδιαφερόμενος δίνει τα στοιχεία του και στο μήνυμα αναγράφει το θέμα που τον απασχολεί, με την Toyota να επικοινωνεί μαζί του μέσω email. Παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας (στο 210 2808555) ή κατευθείαν μέσω email στη διεύθυνση [email protected].
 
Τest drive και αναζήτηση εξουσιοδοτημένου επισκευαστή 
Για κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες όπως είναι το ραντεβού για test drive ενός μοντέλου της, ή η εύρεση εξουσιοδοτημένου επισκευαστή προσφέρει αυτή τη δυνατότητα μέσα από ξεχωριστό πεδίο, όπου μπορεί κανείς να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
NISSAN