3 φωτογραφίες »

Η επικοινωνία με την VW μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω email συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα, ενώ νέα της μπορεί να μαθαίνει κανείς «ακολουθώντας» την στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Volkswagen: «Οι βόλτες θα αρχίσουν ξανά»

52.595 Επισκέψεις στο άρθρο

Με αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας υποδέχεται η επίσημη ιστοσελίδα της VW (δες εδώ) τους περιηγητές της, υπενθυμίζοντας σε όλους πως για την ώρα μένουμε σπίτι.
 
Απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις σας…
Έτσι τους προσφέρει έναν οδηγό για τις διαδικασίες και το πώς αυτές γίνονται αυτό το διάστημα μέσα από ένα ξεκούραστο στο μάτι και ευανάγνωστο πεδίο ερωταπαντήσεων, ενώ παρουσιάζει και τα συστήματα πρόληψης που έχει λάβει για την υγεία όλων.
 
Παράλληλα μέσω του site της δίνει λύσεις σε προβλήματα που ενδεχομένως προέκυψαν από την κατάσταση που επικρατεί σε επίπεδο after sales, ούτως ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα για τους ενδιαφερόμενους.
 
Επικοινωνία εξ αποστάσεως με τηλέφωνο, mail και κοινωνικά δίκτυα
Eκτός αυτών, υπάρχει και δυνατότητα επικοινωνίας τηλεφωνικά με την Kosmocar A.E. μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών (210 99 81 100) καθώς και μέσω email, ενώ ακόμα και από απόσταση μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα για τα μοντέλα της, μέσω των επίσημων λογαριασμών της εταιρείες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram και Youtube).

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto