4 φωτογραφίες »

Οι τρόποι να επικοινωνήσει κανείς με την Peugeot είναι πολλοί, ενώ μπορείτε να είστε σε «επαφή» μαζί της και διαδικτυακά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού διαθέτει λογαριασμό στα περισσότερα από αυτά.

Peugeot: «Είμαστε κοντά σας με ασφάλεια»

52.602 Επισκέψεις στο άρθρο

Η σελίδα της Peugeot (δες εδώ) σας υποδέχεται με ένα ενημερωτικό μήνυμα σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε αυτό το διάστημα προκειμένου να επισκεφθείτε έναν επίσημο διανομέα, η επισκευαστή της. Οι οδηγίες δίνονται αναλυτικότατα και διαθέτει και ενεργά links ώστε να κατεβάσει κανείς άμεσα την σχετική φόρμα μετακίνησης.
 
Αναλυτικές οδηγίες για όλες τις διαδικασίες
Παράλληλα υπάρχει ένα ειδικό πεδίο «Συμβουλές και ενημέρωση» όπου δίνεται απάντηση σε κάθε προβληματισμό που μπορεί να έχει κανείς τόσο για την αγορά αυτοκινήτου όσο και σε επίπεδο after sales υπηρεσιών.
 
Επικοινωνία: Τηλεφωνικά, με mail και μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης
 Φυσικά, μέσα από το site της εταιρείας ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά (210 6700008), ή με την συμπλήρωση φόρμας που αποστέλλεται μέσω email, ενώ με την Peugeot μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, YouTube, Twitter, Linkedin) τους λογαριασμούς των οποίων θα βρείτε στο κάτω τμήμα της σελίδας της.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
NISSAN