• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το VW Golf Country έχει κατασκευαστεί με τη βοήθεια της Steyr-Puch και διαθέτει απόσταση 21 εκ. από το έδαφος.

Εξοπλίζεται με 4κίνηση Syncro, bullbars μπρος πίσω, προστατευτική ποδιά και με ένα πίσω υποπλαίσιο για το διαφορικό. Οπτικά ξεχωρίζει και με την εξωτερικά τοποθετημένη ρεζέρβα.

Το VW Golf Country απέχει 21 εκ. από το έδαφος.

Εξοπλίζεται με air-condition, ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα και πανοραμική ηλιοροφή.

Είναι σε άριστη κατάσταση, έχοντας διανύσει μόλις 21.049 χλμ. Για αυτό και έπιασε καλή τιμή…

VW Golf SUV από το 1991

7.068 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2017)

Πολύ πριν τη σύγχρονη SUV – Crossover «φρενίτιδα», το VW Golf 2ης γενιάς διέθετε υπερυψωμένη έκδοση με σύστημα τετρακίνησης. Ας θυμηθούμε το VW Golf Country των 90s και ας δούμε με πόσα χρήματα μπορεί να αποκτηθεί σήμερα…

Πόσοι άραγε θυμόμαστε πως το 2ης γενιάς VW Golf διέθετε υπερυψωμένη έκδοση με σύστημα τετρακίνησης; Λόγος γίνεται για το VW Golf Country, για το οποίο αφορμή να ασχοληθούμε είναι πως ένα από αυτά πωλήθηκε στο eBay αντί του ποσού των 24.800 δολαρίων, δηλαδή περίπου 23.700 ευρώ.
 
Πρόκειται για ένα μοντέλο του 1991 που βρίσκεται στην εξοπλιστική έκδοση Chrome. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι σε άριστη κατάσταση, έχοντας διανύσει μόλις 21.049 χλμ. Για αυτό και έπιασε καλή τιμή…
   
Έχει κατασκευαστεί με τη βοήθεια της Steyr-Puch και διαθέτει απόσταση 21 εκ. από το έδαφος. Εξοπλίζεται με 4κίνηση Syncro, bullbars μπρος πίσω, προστατευτική ποδιά και με ένα πίσω υποπλαίσιο για το διαφορικό. Οπτικά ξεχωρίζει και με την εξωτερικά τοποθετημένη ρεζέρβα.
 
Ο πωλητής ισχυρίζεται πως μόλις 500 αντίτυπα του Golf Country Chrome φτιάχτηκαν ποτέ, γεγονός που προσδίδει στο όχημα μια συλλεκτική διάσταση, ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται σε άψογη κατάσταση. Εξοπλίζεται με air-condition, ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα και πανοραμική ηλιοροφή. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 8βάλβιδος κινητήρας των 1,8 λίτρων που αποδίδει 98 ίππους.

Σχολιάστε