Αυτό είναι το alter ego της Aston Martin DB9
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το alter ego της Aston Martin DB9

WB Vengeance

1.974 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2016)

Αισθητικά πολύ πιο βελτιωμένη, στιλάτη, ποιοτικότερη και φυσικά ακριβότερη, η WB Vengeance θέλει να δώσει νέα πνοή στο σχέδιο της Aston Martin DB9 και να την αναδείξει στην κατηγορία των Premium GT.

Η βρετανική εταιρία βελτίωσης Kahn Design παρουσίασε στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης μια ακόμη πρότασή της, την WB Vengeance, πάνω στο αμάξωμα της «παλιάς» πλέον σχεδιαστικά DB9, φέρνοντάς την ξανά στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος φωτίζοντάς την με τη δική της οπτική και στυλ.
Όπως και η ίδια η εταιρία Kahn Design αναφέρει, τα αυτοκίνητα που δέχονται την φροντίδα της είναι διαχρονικά κλασικά, αντανακλώντας το ευρωπαϊκό στυλ, την ατομικότητα και την ποιότητα κατασκευής με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Συνδυάζουν το ελαφρά τολμηρό με την κομψότητα, παντρεύοντας τα με σύγχρονη τεχνολογία και παραδοσιακή χειροποίητη ποιότητα, κάνοντάς το μοναδικό. Έτσι ακριβώς συνέβη και με την WB Vengeance (που σημαίνει εκδίκηση). Τυχαίο; Μάλλον ήθελε να δείξει στην Aston Martin πως είναι πραγματικά ένα χειροποίητο V12 Grand Touring αυτοκίνητο με αξιοσημείωτη πολυτέλεια, κάνοντας ένα σχέδιο κάποιων ετών να γίνει, το λιγότερο, σύγχρονο αισθητικά με απίστευτη ποιότητα κατασκευής. 
Η ίδια η εταιρία  Kahn Design δεν έκανε καμία αναφορά ακόμα για την ιπποδύναμη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αν και πολλοί ελπίζουν να είναι σίγουρα μεγαλύτερη από την εργοστασιακή απόδοση των 540 ίππων της DB9 στην οποία και βασίζεται, αν λάβει κανείς υπόψιν του και το αρκετά αυξημένο κόστος κτήσης του σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER