• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Mπορείτε πλέον, να επιλέγετε το ιδανικό πρόγραμμα service για το αυτοκίνητό σας, με τη νέα Υπηρεσία Service Volkswagen «Εγγυημένη Αξία», του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων Kosmocar.

Υπηρεσίες εγγυημένης αξίας από τη Volkswagen

Διαβάστηκε από 1441 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2016

Προσφορές, ξεκάθαρες χρεώσεις, ποιοτική συντήρηση με γνήσια ανταλλακτικά και μοναδικές εγγυήσεις, περιλαμβάνουν τα «πακέτα» service της Volkswagen Kosmocar.

 

Με τα νέα προγράμματά της και τις καινοτόμες υπηρεσίες της, η Volkswagen αλλάζει πλέον τα δεδομένα και στο service του αυτοκινήτου σας, επιτρέποντας σε όλους τους κατόχους Volkswagen, να αξιοποιήσουν τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει η εταιρεία και για τη συντήρηση του αυτοκινήτου.
Στα πλαίσια του Volkswagen After Sales λοιπόν, μπορείτε πλέον να επιλέγετε το ιδανικό πρόγραμμα service για το αυτοκίνητό σας, με τη νέα Υπηρεσία Service Volkswagen «Εγγυημένη Αξία», του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων Kosmocar.
Πιο συγκεκριμένα, με τα Προγράμματα Service Νέων Οχημάτων καλύπτεται τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, για τα επόμενα 4 χρόνια, με σαφείς διατυπώσεις και χρεώσεις, τις οποίες γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή και με έξυπνη δυνατότητα εξόφλησης, αλλά και με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στα 2 ολοκληρωμένα προγράμματα service, το Fixed και το LongLife, τα οποία ξεχωρίζουν για τα εξής πλεονεκτήματα:

• Συμφέρουσα τιμή – πακέτο που περιλαμβάνει ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ.
• Έγκαιρο προγραμματισμό του κόστους συντήρησης για όλη την 4ετία.
• Δυνατότητα ενσωμάτωσης του κόστους συντήρησης στο ποσό χρηματοδότησης ώστε να επιμερίζεται σε δόσεις, εφόσον έχετε αποκτήσει το αυτοκίνητό σας με χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Volkswagen Bank

Πιο παλιό=πιο οικονομικό

Για τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει μάλιστα την 4ετία, τα νέα για το service τους, είναι ακόμη καλύτερα, αφού συνδυάζοντας τις εργασίες με τα ανταλλακτικά Economy μπορείτε να μειώσετε το κόστος επισκευής ως και 30% και να επωφεληθείτε από μία οικονομικότερη λύση επισκευής.
Για αυτοκίνητα 5-10 ετών, τα πακέτα Economy με κόστος από 72 ευρώ προσφέρουν μια οικονομικά συμφέρουσα λύση επισκευής, χωρίς συμβιβασμούς, όσον αφορά στην ποιότητα και στην ασφάλεια, διατηρώντας ψηλά την μεταπωλητική τους αξία. Αντίστοιχα για αυτοκίνητα άνω των δέκα ετών προσφέρονται τα πακέτα Economy plus από 61 ευρώ.

Έξτρα εγγύηση ελαστικών από τη Volkswagen

Τα οφέλη από την επιλογή του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων Volkswagen Kosmocar, δεν σταματούν όμως εδώ, αφού στο «πακέτο» των after sales υπηρεσιών περιλαμβάνεται πλέον και ένα νέο πρόγραμμα για την εγγύηση των ελαστικών του αυτοκινήτου σας, το οποίο:

• Είναι δωρεάν και ισχύει για 36 μήνες από την ημερομηνία της αγοράς.
• Προσφέρεται με την αγορά 2 ή 4 ελαστικών ανά αυτοκίνητο.
• Ισχύει για ελαστικά Ι.Χ. οχημάτων έως 3,5 τόνους
• Παρέχει κάλυψη ζημιάς που προκαλείται από αιχμηρό αντικείμενο (ενδεικτικά καρφιά ή γυαλιά), απευθείας πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο ή λακούβα, βανδαλισμό και κλοπή.

Κι όλα αυτά, με μόνες προϋποθέσεις, την αντικατάσταση των ελαστικών στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service, το ελάχιστο βάθος πέλματος των 3mm και να μην αφορά ελαστικά πρώτης τοποθέτησης ή ελαστικά Taxi και λοιπών επαγγελματικών οχημάτων, ενώ σδεν καλύπτει φυσιολογική φθορά.

Γνήσια ανταλλακτικά που εξασφαλίζουν την οικονομία

Η χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Volkswagen® και στην περίπτωση της συντήρησης ή της επισκευής, εγγυάται εργοστασιακή ποιότητα και ελεγμένη λειτουργική ασφάλεια, αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα όμως διασφαλίζει και την οικονομία για τους κατόχους των μοντέλων Volkswagen, αφού μια καλή τιμή είναι ελκυστική, μόνο στην περίπτωση που και η απόδοση του ανταλλακτικού είναι καλή.

Πλήρης έλεγχος και απολύμανση του Κλιματισμού


Με το καλοκαίρι να έχει ξεκινήσει για τα καλά, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε και τις ειδικές τιμές της Volkswagen για τον έλεγχο και την απολύμανση του συστήματος κλιματισμού. Το «πακέτο» της εταιρείας περιλαμβάνει:

• Λειτουργία χειρισμού του κλιματισμού
• Οπτικό έλεγχο όλων των εξαρτημάτων
• Έλεγχο θερμοκρασίας αεραγωγών
• Εργασία απολύμανσης
• Απολυμαντικό σπρέι