ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

smart #1 και 3#: Οι νέες trendy & high-tech επιλογές για ηλεκτροκίνηση

 Σχολιάστε 
42.665 Επισκέψεις στο άρθρο
Η νέα γκάμα της smart, αριστερά το μικρό SUV smart #1 και δεξιά το οικογενειακό SUV #smart 3.
7 Φωτογραφίες »

Η νέα γκάμα της smart, αριστερά το μικρό SUV smart #1 και δεξιά το οικογενειακό SUV #smart 3.

- Trendy μικρό SUV, με μεγάλη απόσταση από το έδαφος είναι το smart #1
- Coupe οικογενειακό SUV, με πιο «αιχμηρή» σχεδίαση είναι το smart #1
- Βγαίνουν με 272 & 368 άλογα, υπάρχει και 4κίνητη σπορ έκδοση BRABUS με 428 ίππους
- Digital καμπίνα & στάνταρ μεγάλες οθόνες

Trendy μικρό SUV, με μεγάλη απόσταση από το έδαφος είναι το smart #1

Εντυπωσιακό come-back στις αγορές, με δύο ολοκαίνουργιες, αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις κάνει η smart. Στη βάση της νέας γκάμας βρίσκουμε το smart #1, ένα μικρό SUV με μεγάλη απόσταση από το έδαφος (18,2 εκ.) και ξεκάθαρο trendy design. Το νέο smart #1 φέρει μοντέρνες σχεδιαστικές πινελιές που δεν έχουμε συνηθίσει (π.χ. απουσία πλαισίου από τις χειρολαβές), με την στάνταρ γυάλινη οροφή, τις διχρωμίες και τα διαφορετικά σχέδια στις ζάντες να ενισχύουν τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Coupe οικογενειακό SUV, με πιο «αιχμηρή» σχεδίαση είναι το smart #1

Διαφορετική λογική, αλλά εξίσου όμορφη αισθητικά συνοδεύει το smart #3, ένα μοντέλο στην καρδιά της κατηγορίας των οικογενειακών SUV. Σχεδιαστικά ξεχωρίζει για την coupe γραμμή της πίσω οροφής, ενώ συνολικά ο εξωτερικός διάκοσμος προσδίδει έντονο δυναμικό προφίλ (π.χ. πλαϊνά νεύρα και μεγάλη εμπρός μάσκα).


Στο εσωτερικό του #1 τα πάντα ελέγχονται μέσω της μεγάλης και ευκρινούς οθόνης αφής 12,8 ιντσών και από τα μπουτόν στο τιμόνι δίνοντας έτσι μια πιο smart προσέγγιση.
7 Φωτογραφίες »

Στο εσωτερικό του #1 τα πάντα ελέγχονται μέσω της μεγάλης και ευκρινούς οθόνης αφής 12,8 ιντσών και από τα μπουτόν στο τιμόνι δίνοντας έτσι μια πιο smart προσέγγιση.

Βγαίνουν με 272 & 368 άλογα, υπάρχει και 4κίνητη σπορ έκδοση BRABUS με 428 ίππους

Τα δύο SUV της smart μοιράζονται κοινά ηλεκτρικά σύνολα, όσον αφορά τους κινητήρες και τις μπαταρίες. Η εισαγωγική έκδοση είναι πισωκίνητη με ισχύ 272 ίππων, ενώ ακολουθεί μία 4κίνητη επιλογή στα 368 άλογα. Κίνηση σε όλους τους τροχούς έχει και η κορυφαία έκδοση BRABUS που βγάζει 428 άλογα και φέρει τις αντίστοιχες σπορ σχεδιαστικές προσθήκες (π.χ. κόκκινες δαγκάνες φρένων).
 
Όσον αφορά τις μπαταρίες υπάρχουν δύο πακέτα, τεχνολογίας LIP (φωσφόρου, λιθίου, σιδήρου) 49 kWh ή NCM (νικέλιο, κοβάλτιο, μαγγάνιο) με χωρητικότητα 66 kWh. Αναλόγως του μοντέλου και του κινητήρα, η αυτονομία ξεπερνά τα 400 χλμ..

Digital καμπίνα & στάνταρ μεγάλες οθόνες

Από εξοπλιστικής πλευράς, smart #1 και smart #3 έρχονται υπερ-πλήρη σε παροχές άνεσης και ασφάλειας. Στον στάνταρ εξοπλισμό τους περιλαμβάνονται όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, ενώ στον τομέα του infotainment βλέπουμε μία στάνταρ touchscreen 12,8 ιντσών και έναν κάθετης διάταξης ψηφιακό πίνακα οργάνων στις 9,2 ίντσες.
 
Το νέο smart #1 ξεκινά από τα 36.950 ευρώ, ενώ το smart #3 από τα 40.900 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η κρατική επιδότηση των 9.000 ευρώ. Περισσότερα για την οδηγική εμπειρία μας από το smart #1 και το smart #3 μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Hyundai
JEEP