Ένας χρήστης του Reddit συνάντησε στο δρόμο ένα smart που έχει πάνω του το έμβλημα AMG.

smart AMG για να πουλήσεις μούρη

2.460 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2017)

Ένας χρήστης του Reddit πέτυχε στο δρόμο smart με έμβλημα ΑMG. Θα μπορούσε άραγε να γίνει πραγματικότητα;

Όταν αναφέρεσαι σε κάποιο mini αυτοκίνητο που είναι κατασκευασμένο ειδικά για κυκλοφορία μέσα στην πόλη και μπορεί να χωρέσει σε οποιαδήποτε θέση για parking, τότε το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι κυρίως το smart ForTwo ή το Τοyota iQ.

Τι γίνεται όμως για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν όλα τα πλεονεκτήματα του smart με πιο υψηλές επιδόσεις; H Mercedes δεν δίνει κάποια τέτοια επιλογή ενώ η Brabus αν και έχει στην αγορά τα δικά της βελτιωτικά πακέτα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν επιλέγουν την aftermarket αγορά.
 
Έναν από αυτούς φαίνεται πως ανακάλυψε ένας χρήστης Reddit όταν συνάντησε στο δρόμο ένα smart που έχει πάνω του το έμβλημα AMG. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να πείσει τους αδαείς αλλά όσοι έχουν μια μικρή ιδέα για τα αυτοκίνητα, ξέρουν ότι η ο γερμανικός κολοσσός δεν προσφέρει το smart σε έκδοση ΑΜG.

Θα μπορούσε όμως να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα; Mε μια πρώτη ματιά αυτό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο γιατί το smart θα έπρεπε να εξοπλιστεί με μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης που θα είχαν σκοπό να φέρουν το mini αμάξωμα και τις υψηλές επιδόσεις σε ισορροπία.

NEO TRAFIC
skoda