• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Αθικτο Subaru Impreza STi πωλείται για... πόσο;

5.267 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/7/2020

Αστρονομικό είναι το πόσο για το οποίο πωλείται ένα Subaru Impreza STi σε κατάσταση βιτρίνας. Εσείς μέχρι πόσα θα δίνατε;


Προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται ένα Subaru Impreza STi με το 22B μοτέρ χρονολογίας του 1998. Αυτά του είδους τα ιαπωνικά μοντέλα έχουν αρχίσει να «παίρνουν τα πάνω τους» σε αξία τα τελευταία χρόνια  και αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα καθώς για ο νέος ιδιοκτήτης καλείται να δώσει περίπου 330.000 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε…

Οι πληροφορίες που το συνοδεύουν αναφέρουν πως το αυτοκίνητο είναι «πρώτο χέρι» και περιέργως, είναι πλήρως εργοστασιακό τόσο σε ό,τι έχει να κάνει το κομμάτι του κινητήριο συνόλου αλλά και αναφορά με την εμφάνισή του, καθώς έχει τα μαμά πατάκια, έχει ακόμα τα πλαστικά προστατευτικά πάνω στα καθίσματα, και το χρώμα του είναι σε τέλεια κατάσταση.

Το αυτοκίνητο εισήχθη στην Βρετανία και αγοράστηκε σαν επένδυση από τον πρώτο του ιδιοκτήτη και για αυτό το οδηγούσε μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις, περνώντας την περισσότερη ζωή του αποθηκευμένο μέσα σε γκαράζ. Με ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρο δεν προκαλεί έκπληξη η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο ενώ λέγεται πως «έχει ακόμα την μυρωδιά από το εργοστάσιο».

Ο 22B στο Impreza αυτό απέδιδε, σύμφωνα με την Subaru, περίπου 280 ίππους αλλά είναι γνωστό πως η πραγματική του ισχύς φτάνει περίπου τα 320 άλογα.
 

Tags: SUBARU