To X-Trail στη συγκεκριμένη έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο CVT γίνεται πιο ευκολοδήγητο σε συνθήκες αστικής κίνησης.

To X-Trail στη συγκεκριμένη έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο CVT γίνεται πιο ευκολοδήγητο σε συνθήκες αστικής κίνησης.

Nissan X-Trail 1,6 dCi

56.494 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2016)

Το Nissan X-Trail προσφέρεται και με ένα εξελιγμένο αυτόματο CVT κιβώτιο, το οποίο επιτείνει την ευκολία οδήγησης του μεγάλου crossover ακόμα και μέσα στην πόλη.

Στα γρήγορα: • Κοστίζει 32.770 ευρώ (31.340 ευρώ με απόσυρση)• Είναι 1,6 turbodiesel με 130 άλογα• Καίει 5,1 λτ./100 χλμ.• Έχει αυτόματο κιβώτιο CVT+: Ανεση και ποιότητα κύλισης, ευκολία οδήγησης, ευρυχωρία, ποιότητα, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, λειτουργία κιβωτίου, απόσταση από το έδαφος, τεχνολογία-: Κατανάλωση, αδυναμία συνδυασμού με τετρακίνησηΤο 3ης γενιάς Nissan X-Trail παρά την αύξηση των διαστάσεων και το μεγάλο του μήκος (4.643 χλστ.) είναι ένα εξαιρετικά εύκολο στην οδήγηση crossover. H επιλογή για αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT, το οποίο η Nissan έχει βαφτίσει X-Tronic, υπόσχεται να κάνει ακόμη πιο ξέγνοιαστη την καθημερινότητα μαζί του. Ωστόσο η επιλογή του αυτόματου κιβωτίου δεν επιτρέπει το συνδυασμό με τετρακίνηση και έτσι η μετάδοση της κίνησης γίνεται μόνο στους εμπρός τροχούς.
Με 32.770 ευρώ και πλούσιο εξοπλισμόΓια να αποκτήσει κανείς την αυτόματη έκδοση του Nissan X-Trail θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 32.770 ευρώ (31.140 ευρώ με απόσυρση) για την έκδοση Acenta, που είναι και η βασική στην συγκεκριμένη επιλογή. Η πληρότητα του εξοπλισμού δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, πολλούς αυτοματισμούς, στοιχεία πολυτέλειας και υψηλή τεχνολογία. Στην περίπτωση που ο αγοραστής θελήσει να επιλέξει 7θέσια διάταξη στην καμπίνα, τότε θα κληθεί να καταβάλει επιπλέον 1.450 ευρώ για την αντίστοιχη έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto