διαθεσιμα αρθρα για MERCEDES GLC

Old vs New: Πόσο άλλαξε η νέα Mercedes GLC;

Old vs New: Πόσο άλλαξε η νέα Mercedes GLC;

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξάνονται και πληθύνονται, τα «πατροπαράδοτα» SUV με τους θερμικούς κινητήρες πρωταγωνιστές, όμως, επιμένουν. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η νέα, δεύτερης γενιάς Mercedes GLC, με την οποία η γερμανική φίρμα αναβαθμίζει κάθε πτυχή του D-SUV με στόχο να δώσει συνέχεια στην π

Νέα Mercedes GLC: Hi-tech, υβριδική με έως 381 ίππους

Νέα Mercedes GLC: Hi-tech, υβριδική με έως 381 ίππους

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022

Πρεμιέρα έκανε η νέα γενιά της Mercedes GLC με κωδική ονομασία X254, η οποία εφοδιάζεται με πιο δυναμικό στυλ, μεγαλύτερες διαστάσεις και χώρους στην καμπίνα που έχει οθόνες σε στιλ S-Class, καθώς επίσης και mild ή Plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα ισχύος έως και 381 ίππων.

Η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα ανεξάρτητου σχεδιαστή αποκαλύπτει πως θα μοιάζει η νέα Mercedes GLC βάσει των εικόνων που έχουν έρθει στη δημοσιότητα έως τώρα. (Πηγή: autoevolution.com)

Νέα Mercedes GLC: Μεγαλύτερη, με τετραδιεύθυνση & πιο hi-tech

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022

Την πρώτη μέρα του Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα η νέα, δεύτερη γενιά της Mercedes GLC έχοντας στο ενεργητικό της κινητήρες βενζίνης και diesel με ήπια και Plug-in υβριδική τεχνολογία, τετραδιεύθυνση για περισσότερη ευελιξία και πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο στην καμπίνα α λα S-Class.

Οδοιπορικό: Mercedes C 300 e & Mercedes GLC Coupe 300 de

Οδοιπορικό: Mercedes C 300 e & Mercedes GLC Coupe 300 de

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022

Plug-in σεντάν βενζίνης με 100 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας και plug-in SUV Coupe diesel. Αμφότερα με την premium φινέτσα και την εξελιγμένη τεχνολογία που προσφέρει το όνομα Mercedes υπόσχονται απολαυστικές διαδρομές σε οικονομικό φόντο.

Η Mercedes GLC 300 de συνδυάζει ηλεκτρισμό και diesel (+τιμές)

Η Mercedes GLC 300 de συνδυάζει ηλεκτρισμό και diesel (+τιμές)

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

Η νέα αυτή έκδοση για την Mercedes GLC προσφέρει δυνατότητα κίνησης μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ σε μεγαλύτερες αποστάσεις επωφελείται από τη μεγάλη αυτονομία και οικονομία που προσφέρει ο πετρελαιοκινητήρας με τον οποίο εξοπλίζεται.

Μετά την ανανέωση που πρόσφερε η Mercedes στην GLC, ήρθε η στιγμή που η γερμανική μάρκα έπραξε ακριβώς το ίδιο και για την plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου.

Ανανεωμένη Mercedes GLC 300e

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Μετά την ανανέωση που πρόσφερε η Mercedes στην GLC, ήρθε η στιγμή που η γερμανική μάρκα έπραξε ακριβώς το ίδιο και για την plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου GLC 300e, πριν το μοντέλο κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σε λίγες ώρες από τώρα.