Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

διαθεσιμα αρθρα για SKODA FABIA

Τα 4 value for money, σβέλτα και φουλ σε εξοπλισμό μικρά

Τα 4 value for money, σβέλτα και φουλ σε εξοπλισμό μικρά

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022

Είναι στην γωνία του δρόμου ένας Γάλλος, ένας Κορεάτης, ένας Γερμανός και ένας Τσέχος. Όχι, δεν είναι ανέκδοτο αλλά ένα συγκριτικό, βασισμένο στις μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center. Κάθε εθνικότητα αντιπροσωπεύει μία δημοφιλή και value for money επιλογή στην αγαπημένη του ελληνικού κατηγορία των s

Πρώτη επαφή με την νέα Skoda Fabia στην Ελλάδα

Πρώτη επαφή με την νέα Skoda Fabia στην Ελλάδα

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022

Μεγάλη και ευρύχωρη σε διαστάσεις, θέλει να «πιάσει» ένα ευρύ κοινό, έχει πολλές έξυπνες και πρακτικές λύσεις, ξεχάστε το προφίλ του φθηνού αυτοκινήτου που είχε, γιατί τώρα είναι κάτι το εντελώς νέο. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που ξεχωρίζουμε από την πρώτη επαφή μας με το τσεχικό μοντέλο.

Νέα Skoda Fabia: Θυμίζει Polo στο δρόμο, από 14.990 ευρώ στην Ελλάδα

Νέα Skoda Fabia: Θυμίζει Polo στο δρόμο, από 14.990 ευρώ στην Ελλάδα

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022

Η πρόταση της Skoda στα μικρά αυτοκίνητα πόλης, η νέα τέταρτης γενιάς Fabia είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και τιμή από 14.990 ευρώ. Ιδού ποια είναι τα δυνατά της σημεία και ποια ήταν η εμπειρία μας από την πρώτη μας επαφή μαζί της.

Η νέα Skoda Fabia απέναντι στην προηγούμενη!

Η νέα Skoda Fabia απέναντι στην προηγούμενη!

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022

H Skoda Fabia μπήκε πλέον στην 4η γενιά και εμφανίζεται αναβαθμισμένη σε 3 βασικούς άξονες: Χώρους-διαστάσεις, ποιότητα υλικών και τεχνολογία στο εσωτερικό της καμπίνας. Για να δούμε τι αλλάζει και τι νέο έχει το επερχόμενο μοντέλο.

Τα 20 σημαντικότερα μοντέλα της χρονιάς

Τα 20 σημαντικότερα μοντέλα της χρονιάς

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022

Μπορεί η έλλειψη σε ημιαγωγούς (τσιπάκια) να ταλαιπωρεί σημαντικά τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αυτό όπως δεν σημαίνει ότι σταμάτησε η παραγωγή και δεν υπάρχουν νέα μοντέλα. Το αντίθετο θα πούμε εμείς, αφού το 2022 έχουμε πολλά νέα μοντέλα. Παρακάτω επιλέξαμε τα 20 πιο σημαντικά.

Ο οργανισμός συνώνυμο της ασφάλειας, ο EuroNCAP, απέδωσε 5 βραβεία σε ισάριθμα μοντέλα που αναδείχθηκαν ασφαλέστερα στην κατηγορία τους.

Αυτά τα μοντέλα είναι οι «αστακοί» σε ασφάλεια για το 2021

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022

Πρόκειται για την ελίτ της ασφάλειας. Ο γνωστός σε όλους μας οργανισμός EuroNCAP τους απένειμε το βραβείο «Best-in-Class», διότι μιλάμε για… θωρηκτά. Ποια είναι τα πέντε 5άστερα μοντέλα που αναδείχθηκαν ασφαλέστερα στην κατηγορία τους για το 2021;

Opel Corsa Vs Skoda Fabia

Opel Corsa Vs Skoda Fabia

Σάββατο, 10 Απριλίου 2021     2 σχόλια

The all-arounders: Opel Corsa και Skoda Fabia είναι δύο μικρά που διακρίνονται για τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα τους και την ικανότητα να ανταποκρίνονται σε όλους τους τομείς ικανοποιητικά. Τα συγκρίνουμε στις τούρμπο εκδόσεις 100 και 95 ίππων αντίστοιχα.

Επίσημο: Νέα Skoda Fabia με έως 150 άλογα

Επίσημο: Νέα Skoda Fabia με έως 150 άλογα

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Η τέταρτης γενιάς Fabia θα έχει σαφώς μεγαλύτερες διαστάσεις από την προηγούμενη, κάτι που θα είναι ευεργετικό για τους πίσω επιβάτες και τον χώρο αποσκευών. Ιδού ποιοι είναι οι κινητήρες με τους οποίους θα εξοπλιστεί.