ειδησεις για CITROEN C5

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Τα 5 μυστικά της νέας Citroen C5 X

Τα 5 μυστικά της νέας Citroen C5 X

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

Συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τους κόσμους των σεντάν, των station wagon και των crossover η νέα γαλλική «ναυαρχίδα» C5 X έρχεται για να ενισχύσει την εικόνα της Citroen ως μίας μάρκας συνυφασμένης με την καινοτομία. Ποια είναι τα 5 μυστικά της;

Υποχρεωτικό ESP σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια. Μήπως όμως σημαίνει και υψηλότερες τιμές;

Υποχρεωτικό ESP σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια. Μήπως όμως σημαίνει και υψηλότερες τιμές;

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2008     8 σχόλια

H είδηση από την Ε.Ε. είναι πως από το 2012 το ESP, το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας με όποιο εμπορικό όνομα και αν χρησιμοποιεί από μάρκα σε μάρκα, θα είναι υποχρεωτικό σε όλα τα αυτοκίνητα. Αυτό μπορεί να κάνει τα αυτοκίνητα πιο ασφαλή, όμως τα θα κάνει και πιο ακριβά. Ή όχι;

Citroen C5 Airscape concept

Citroen C5 Airscape concept

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2007

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η Citrοen θα παρουσιάσει το νέο της Concept C5 Airscape concept. Πρόκειται για ένα μεσαίο τετραθέσιο κάμπριο, το οποίο φέρει σκληρή, αναδιπλούμενη οροφή, κατασκευασμένη από ελαφριά και ανθεκτικά υλικά, όπως τα ανθρακονήματα.

Citroen C5 3 σε 1!

Citroen C5 3 σε 1!

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2007

Η μελλοντική Citroen C5 πήρε τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα "αδερφά" μοντέλα του ομίλου (σχεδίαση από C4, τεχνολογία από C6 και πλατφόρμα κατασκευής από 407) και δείχνει πως πλέον είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει με αξιώσεις στο segment των μεσαίων οχημάτων.