10 φωτογραφίες »

Απόλυτα συντεταγμένη στην premium φιλοσοφία είναι η ποιότητα στο εσωτερικό του Audi Q3, με τον διάκοσμο να είναι σχετικά «λιτός» συγκριτικά.

Εσωτερικό-Χώροι: Πολυτέλεια & πρακτικότητα

186.735 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2020)

Δεδομένη είναι η premium σε κάθε λεπτομέρεια εσωτερική εικόνα των δύο μοντέλων με τις διαφορές να εντοπίζονται στο ύφος, που θέλει να προσδώσει ο κάθε κατασκευαστής στο εκάστοτε αυτοκίνητο. Το Audi Q3 για παράδειγμα ακολουθεί την λογική της συγκρατημένης σχεδίασης με τον διάκοσμο να είναι μεν ευχάριστος και σύγχρονος αλλά χωρίς να εκφράζει κάτι το ιδιαίτερο. Η ποιότητα κατασκευής πάντως είναι συγκλονιστική, ενώ η ένθεση υλικού τύπου «αλκαντάρα» στο ταμπλό κερδίζει τις εντυπώσεις, όπως και οι ψηφιακές οθόνες σε πίνακα οργάνων (έξτρα) και ταμπλό.

Πιο εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό της GLA, με τα επιμέρους στοιχεία να προέρχονται από την σειρά της A-Class. Η ποιότητα κατασκευής είναι στα γνωστά υψηλά στάνταρ της Mercedes με προσεγμένο φινίρισμα και κορυφαία συναρμολόγηση. Εργονομικά χρειάζεται περισσότερο χρόνο εξοικείωσης και ιδιαίτερα για τον χειρισμό του MBUX, ωστόσο τόσο μέσω των φωνητικών εντολών αυτού, όσο και τον χειριστηρίων και της οθόνης αφής που διαθέτει, εύκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Χωροταξικά, το Audi Q3 εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις πιο πληθωρικές του βασικές διαστάσεις για να προσφέρει μια άνετη καμπίνα επιβατών. Παράλληλα, ο μεγάλος χώρος αποσκευών και το συρόμενο πίσω κάθισμα, με τη ρυθμιζόμενη σε 7 θέσης πλάτη, το καθιστούν εξαιρετικά πρακτικό. Συρόμενο κάθισμα προσφέρεται και στην GLA, η οποία θα βολέψει καλύτερα τους υψηλόσωμους μιας και έχει περισσότερο «αέρα» για τα κεφάλια. Ο χώρος αποσκευών όμως είναι μικρότερος και το συρόμενο κάθισμα όχι στάνταρ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
OPEL