Ανανεωμένη η έκδοση της Porsche Macan με turbo κινητήρα τεσσάρων κυλίνδρων.

Η τετρακύλινδρη έκδοση θα αναγνωρίζεται εύκολα από τα φιμέ τζάμια και τις ζάντες 18 ιντσών.

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη αισθητική διαφορά με τις υπόλοιπες εκδόσεις το εσωτερικό της τετρακύλινδρης έκδοσης.

Δίλιτρο Porsche Macan

10.616 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/3/2016

Η Porsche κάνει πιο προσιτό, στην γενέτειρα της, το μοντέλο Macan λανσάροντας μια νέα έκδοση που εξοπλίζεται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα.

Η Porsche τολμά και διαθέτει τη Macan, η οποία την εκπροσωπεί στην κατηγορία των σπορ SUV, με τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λτ.

Αυτός αποδίδει 252 άλογα στις 5.000 σ.α.λ. και 370 Nm ροπής στις 1.600 σ.α.λ. Για τη μετάδοση της ισχύς συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων, με διπλό συμπλέκτη. Εξοπλισμένο με αυτόν τον κινητήρα το σπορ SUV κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα. Με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono, στον εξοπλισμό, ο χρόνος μειώνεται στα 6,5 δευτερόλεπτα πριν φτάσει στην τελική ταχύτητα των 229 χλμ/ώρα. 

Ανάλογα με την επιλογή διαστάσεων ζάντας και ελαστικών, η κατανάλωση του δίλιτρου κινητήρα κυμαίνεται μεταξύ 7,2 και 7,4 λίτρων/100 χλμ. Ζυγίζει 1.770 κιλά και στην βασική έκδοση περιλαμβάνεται το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης της Porsche PMT, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται και αερανάρτηση.


Σε σύγκριση με άλλες εκδόσεις του μοντέλου, η συγκεκριμένη θα είναι αναγνωρίσιμη από τα φιμέ τζάμια επιβατών, τις ζάντες 18 ιντσών, τις μαύρες δαγκάνες φρένων και ένα διαφορετικό σύστημα εξάτμισης με διπλές απολήξεις, από βουρτσισμένο ατσάλι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

12 διαθέσιμα άρθρα για PORSCHE  MACAN