Δέκα νέα μοντέλα θα λανσάρει το 2018 η Mercedes-Benz. Δείτε ποια είναι, αλλά και τι χρονολογική σειρά παρουσίασής τους.

Οι μεγαλύτερες πρεμιέρες της Mercedes για το 2018, θα είναι η νέα G-Class και η 4θυρη AMG GT.

Επίσημο: Τι ετοιμάζει η Mecedes για το 2018

4.797 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/9/2017

Δείτε με χρονολογική σειρά, τα 10 νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz μέσα στο 2018, σε μια χρονιά που ξεχωρίζουν η νέα εκδοχή της G-Class, αλλά και η 4θυρη AMG GT.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Η Daimler παρουσίασε το χρονοδιάγραμμα με το τι μοντέλα θα λανσάρει η Mercedes το 2018. Ο χάρτης είναι με χρονολογική σειρά και σε αυτόν βλέπουμε πως «ποδαρικό» στο νέο έτος θα κάνει η νέα γενιά της CLS. Λογικά μιλάμε είτε για την έκθεση του Ντιτρόιτ το Γενάρη είτε για αυτή της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.
 
Τη σκυτάλη χρονικά παίρνει η πρώτη της ιστορίας A-Class Sedan, της οποίας πρόγευση αποτελεί το φετινό πρωτότυπο Concept A Sedan. Κάπου εκεί θα παρουσιαστεί και η νέα εκδοχή της G-Class, την οποία ο χάρτης αναφέρει περιέργως ως «ανανεωμένη» και όχι ως «νέα».
   
Στα μέσα της επόμενης χρονιάς αναμένουμε και το καθιερωμένο facelift για τα μισά της ζωής της C-Class, στην οποία οι μεγαλύτερες αλλαγές εστιάζονται στο εσωτερικό της. Θα ακολουθήσει η έκδοση παραγωγής της GLC F-Cell, που κάνει ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη και η οποία αποτελεί το πρώτο plug-in υβριδικό όχημα υδρογόνου.
 
Λίγο νωρίτερα θα δούμε το νέο Mercedes Sprinter, το οποίο θα αποκτήσει και πλήρως ηλεκτρική έκδοση. Στην ατζέντα είναι και μια επιμηκυμένη εκδοχή της GLC, πιθανώς για την αγορά της Κίνας. Την ίδια περίοδο θα παρουσιαστεί και η πολυαναμενόμενη τετράθυρη Mercedes-AMG GT, πρόγευση για την οποία πήραμε μέσω του εκπληκτικού AMG GT Concept.
 
Τελευταία στον πίνακα της εταιρείας είναι η έκδοση με μακρύ μεταξόνιο της A-Class Sedan, η οποία θα αποτελέσει τη μικρή «αδελφή» των C-Class L και E-Class L, εστιάζοντας και αυτή στην Κίνα. Περιττό ίσως είναι να πούμε κλείνοντας, πως οι μεγαλύτερες πρεμιέρες της Mercedes για το 2018, θα είναι η νέα G-Class και η 4θυρη AMG GT.