Σε κάθε περίπτωση, το αυτοκίνητο θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή των BMW Σειρά 6 και Audi A7.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε κάθε περίπτωση, το αυτοκίνητο θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή των BMW Σειρά 6 και Audi A7.

Σε ανάπτυξη νέα Mercedes-Benz CLS

4.076 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2017)

Ο μεγάλος αδερφός της E-Class, η Mercedes CLS αναμένεται να είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στην Έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Δείτε τι πρέπει να περιμένουμε.

H CLS, το μεγαλύτερο «αδερφάκι» της Mercedes E-Class αρχίζει να παίρνει την οριστική εμφάνιση της. Μπορεί, το πρωτότυπο να χρειάστηκε να ξεπεράσει κάποια μηχανικά προβλήματα στις πρώτες του δοκιμές, η γερμανική εταιρεία όμως δουλεύει ασταμάτητα πάνω στο μοντέλο  για να το έχει έτοιμο για το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκίνητου της Φρανκφούρτης.

Φημολογείται πως στη νέα της γενιά η CLS θα αφήσει πίσω της την έκδοση Shooting Brake.

Φημολογείται πως στη νέα της γενιά η CLS θα αφήσει πίσω της την έκδοση Shooting Brake.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Mercedes δεν θα κινηθεί σε αχαρτογράφητα νερά αλλά θα προτιμήσει να κινηθεί στην ίδια συνταγή των δύο προηγούμενων γενεών CLS. Το νέο μοντέλο διαρρέεται πως θα έχει ιδιαίτερη οροφή και κλασσική σχεδίαση τετράθυρου coupe. Στον πρόβολο, τα φωτιστικά σώματα LED έχουν σχήμα διαμαντιού ενώ η γρίλια έχει έντονες λεπτομέρειες χρωμίου.
Όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, η CLS θα δανειστεί πλήθος στοιχείων από το εσωτερικό του συνόλου της γκάμας Ε-Class χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Το μοντέλο αναμένεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στην Ε-Class και την S-Class και θα προσφερθεί αποκλειστικά σε εκδοχή σεντάν.
Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αναμένεται να είναι παρόμοια με αυτή της CLS της προηγούμενης γενιάς. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά όσο πλησιάζουμε στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Φημολογείται πως στη νέα της γενιά η CLS θα αφήσει πίσω της την έκδοση Shooting Brake, καθώς λέγεται πως θα υπάρξει νέο σχετικό μοντέλο το ποίο ενδέχεται να ονομαστεί CLE. Σε κάθε περίπτωση, το αυτοκίνητο θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή των BMW Σειρά 6 και Audi A7.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda