• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Για πρώτη φορά, έχουμε όχι ένα αλλά δύο spy video, στα οποία βλέπουμε τη νέα Mercedes-Benz G-Class να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλιξης.

Η νέα G-Class θα διατηρήσει τις «γωνίες» της, λέγεται πως θα είναι μακρύτερη κατά 10 εκ., ενώ θα στηριχθεί σε μια νέα πλατφόρμα, μόνο από την οποία θα εξοικονομηθούν τουλάχιστον 400 κιλά βάρους.

Το προϊοντικό πλάνο της Mercedes για το 2017 είναι ήδη έτοιμο και δεν περιλαμβάνει τη νέα G-Class. Οπότε μιλάμε για λανσάρισμα το νωρίτερο μέσα στο 2018.

Η νέα G-Class του 2018

4.354 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/9/2016

Ο φακός συνέλαβε τις πρώτες πρωτότυπες G-Class να υποβάλλονται σε δοκιμές εξέλιξης, ώστε το νέο μοντέλο να είναι έτοιμο για λανσάρισμα μέσα στο 2018. Τι θα αλλάξει στην εμβληματική Mercedes; Πόσο θα «εκσυγχρονιστεί»;

 
Η ομάδα μηχανικών της Mercedes-Benz έχει πολλή δουλειά για να δημιουργήσει τη νέα εκδοχή της αειθαλούς G-Class. Για πρώτη φορά, έχουμε όχι ένα αλλά δύο spy video, στα οποία βλέπουμε το γερμανικό SUV καμουφλαρισμένο να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλιξης.

Οι λάτρεις της τετραγωνισμένης αισθητικής της G-Class, δεν έχουν να ανησυχούν μήπως το αγαπημένο τους μοντέλο αποκτήσει «καμπύλες». Από ό,τι βλέπουμε τα «κρυμμένα» πρωτότυπα, δεν μπορούν να …κρύψουν τις γωνίες τους.

Προηγούμενες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η νέα G-Class θα είναι μακρύτερη κατά 10 εκατοστά από την υπάρχουσα. Τι και αν εξωτερικά φαίνεται πως θα προσπαθήσουν οι Γερμανοί να μην αλλάξουν πολύ; Κάτω από το «περιτύλιγμα» λέγεται πως θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές. Καταρχάς θα υπάρξει μια νέα πλατφόρμα, μόνο από την οποία θα εξοικονομηθούν τουλάχιστον 400 κιλά βάρους.
 
Η γκάμα των κινητήρων δεν αναμένεται να αλλάξει σε σχέση με την τωρινή G-Class, αλλά το μειωμένος βάρος θα βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις, ενώ θα συμβάλει τα μέγιστα και στη μείωση των επιπέδων κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων.

Το προϊοντικό πλάνο της Mercedes για το 2017 είναι ήδη έτοιμο και δεν περιλαμβάνει τη νέα G-Class. Οπότε μιλάμε για λανσάρισμα το νωρίτερο μέσα στο 2018. Φανταζόμαστε πως του μοντέλου παραγωγής θα προηγηθεί ένα πρωτότυπο όχημα σε κάποια από τις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου.
 

Tags: MERCEDES G
 
  • Πειραιωτης

    Ουδεμια πρωτοτυπια και συνεχεια βαρεμαρας. Οπως φαινεται ο ιος vw ειναι παν-γερμανικος και παιζουν σφαλιαρες μεταξυ τους οταν πιστευουν και λενε οτι σχεδιαζουν νεα μοντελα και στην mercedes. Ηταν το παλιο και συνεχιζει και το νεο για χρονια πολλλα να ειναι ενα τετραγωνο ασχημο και χωρις ιχνος ομορφιας κουτι...το μαθημα φωτοτυπιας vw group εχει για τα καλα ποτισει και την mercedes και ο υπνος καλα κρατει. Οι πλουσιοι γεροι θα κανουν παρτυ με της μασελες τους μεσα στο νεο περιπτερο!!

      2