Με το καμουφλάζ που έχουν κάνει οι άνθρωποι της AMG προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται για τη νέα CLS.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με το καμουφλάζ που έχουν κάνει οι άνθρωποι της AMG προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται για τη νέα CLS.

Νέο Mercedes-AMG GT 4

3.194 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2017)

Με πλήρες καμουφλάζ συνελήφθη το νέο Mercedes-AMG GT 4 να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους κοντά στις εγκαταστάσεις της AMG στη Γερμανία.

Από τότε που αποκάλυψε το GT Concept στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Mercedes-AMG μας κράτησε σε αναμονή αρκετό καιρό πριν τελικά ξεκινήσει τις δοκιμές στο δρόμο του αυτοκινήτου που βρίσκεται, βέβαια, ακόμα σε πρωτότυπη μορφή.

Επειδή θα αντιμετωπίσει αντιπάλους όπως η Porsche Panamera, η Mercedes επέλεξε να κινηθεί σε hatchback μονοπάτια αντί για την κλασσική σεντάν προσέγγισή της.

Επειδή θα αντιμετωπίσει αντιπάλους όπως η Porsche Panamera, η Mercedes επέλεξε να κινηθεί σε hatchback μονοπάτια αντί για την κλασσική σεντάν προσέγγισή της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτό το GT4 εντοπίστηκε κοντά στις εγκαταστάσεις της AMG στη Γερμανία και μια προσεκτική ματιά στο αμάξωμά του αποκαλύπτει πώς πραγματικά προσπαθεί να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι η ολοκαίνουργια CLS.
 
Δεδομένου ότι το 4θυρο AMG GT θα στοχεύει αντιπάλους όπως η Porsche Panamera, είναι καλό ότι η Mercedes ακολούθησε έναν σχεδιασμό που παραπέμπει κάπως σε hatchback στο πίσω μέρος, αντί για ένα τυπικό σεντάν.
 
Όσον αφορά τον εσωτερικό ανταγωνισμό που πιθανόν να δημιουργηθεί με τη CLS λόγω του ότι δείχνουν πανομοιότυπα, σημειώστε τι είπε το αφεντικό σχεδιασμού της Mercedes, Gorden Wagener, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, «η CLS είναι για τον James Bond, το GT Concept για τον Jason Bourne, κάτι που περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα δύο αυτοκίνητα.»
 
Με άλλα λόγια, το ένα αφορά περισσότερο το στυλ και την άνεση, ενώ το άλλο είναι περισσότερο προσανατολισμένο στην απόδοση.
Κάτω από το αμάξωμά του, το τετράθυρο AMG GT θα χρησιμοποιεί την αρθρωτή πλατφόρμα της Mercedes (MRA), που μοιράζεται με τις C63, E63 και S63. Ωστόσο, οι διαστάσεις του νέου μοντέλου θα είναι ιδιαίτερες και μοναδικές.
 
Η ισχύς αναμένεται να προέλθει από ένα νέο κινητήρα V8 4.0 λτ. με δύο τούρμπο, που αποδίδει πάνω από 600 ίππους (για το S 4Matic +), όπως και στη νέα E63. Σύμφωνα με το Automotive News, το GT4 θα έχει επίσης ένα υβριδικό σύστημα κίνησης εμπνευσμένο από το σύστημα που χρησιμοποιεί η Mercedes-AMG στη Formula 1. Ένα τέτοιο μοντέλο θα ανταγωνιζόταν ευθέως την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.
 
Είναι επίσης πιθανό να δούμε μια λιγότερο ισχυρή εξακύλινδρη έκδοση, η οποία θα τροφοδοτείται από ένα υπερτροφοδοτούμενο σύνολο 3.0 λτ., σε συνδυασμό με ένα σύστημα που συνδυάζει σε μία κατασκευή το δυναμό και τη μίζα το οποίο έχει τη δυνατότητα να δουλεύει στα 48 Volts και να κάνει και ανάκτηση ενέργειας (Integrated Starter Alternator) και έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων που τοποθετείται μέσα στο κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Το νέο Mercedes-AMG GT4 δεν αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις νωρίτερα από το 2018.
α

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN