Ιδού η Bentley Continental GT Bavaria Edition by Mulliner.

Tο πάνω μέρος του ταμπλό και το υποβραχίονο είναι καλυμμένα με μπλε δέρμα και φέρουν λευκές ραφές.

Tα προσκέφαλα φέρουν τη σημαία της Βαυαρίας.

Η «Βαυαρική» Bentley Continental GT

3.433 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2019)

Το νεότερο μοντέλο της παρουσίασε η Bentley , το οποίο πρόκειται για την Continental GT Bavaria Edition by Mulliner, μία ειδική έκδοση της Continental GT η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις μία μονάδα!

Η συγκεκριμένη έκδοση του βρετανικού κάμπριο αποτελεί «πνευματικό παιδί» του αφεντικού Bentley Design, Stefan Sielaff και με τη βοήθεια της Mulliner θα κατασκευαστεί μόνο ένα αυτοκίνητο. Υπεύθυνο για την κατασκευή του θα είναι το εργοστάσιο της μάρκας στην πόλη Crewe, της Αγγλίας, πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σε μια ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην αντιπροσωπεία της Bentley στο Μόναχο.
 
Φυσικά το όνομα της έκδοσης (Bavaria- Βαυαρία) δεν είναι τυχαίο. Η μάρκα έχει «σταμπάρει» το αυτοκίνητο με τη σημαία της περιοχής της Βαυαρίας, η οποία βρίσκεται τόσο στα προσκέφαλα των καθισμάτων, όσο και στο πίσω μέρος των μπροστινών φτερών. Από κει και πέρα το λευκό (Glacier White) και το μπλε (Imperial Blue) χρώμα της σημαίας χαρακτηρίζουν τον χρωματισμό του εξωτερικού μέρους και της οροφής αντίστοιχα.
 
¶λλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι οι ειδικοί τροχοί 22 ιντσών από τη Mulliner, αλλά και η χρωμιωμένη γρίλια στον προφυλακτήρα, η οποία τονίζει ακόμα περισσότερο το στυλ του αυτοκινήτου.
 
«Μπαίνοντας» πάλι στο εσωτερικό, εκτός από τα προσκέφαλα που φέρουν τη σημαία της Βαυαρίας, τα καθίσματα, το πάνω μέρος του ταμπλό και το υποβραχίονο είναι καλυμμένα με μπλε δέρμα και φέρουν λευκές ραφές. Στον αντίποδα το κάτω μέρος του ταμπλό, η κεντρική κονσόλα και το πάνω μέρος των πλαϊνών των θυρών έρχονται με λευκό φινίρισμα.
 
Τέλος αν και δεν έγινε γνωστός ο κινητήρας, αναμένουμε πως ο twin-turbo W12 6,0 λίτρων θα είναι παρών προσφέροντας 635 ίππους και 900 Nm ροπής.

peugeot
NISSAN