6 φωτογραφίες »

Κι άλλο κρούσμα φωτιάς σε BMW στην Ελλάδα (+video)

105.831 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2020)

Ένα ακόμα περιστατικό πυρκαγιάς με εμπλεκόμενο όχημα μία diesel BMW Σειρά 1 στη χώρα μας. Το μικρομεσαίο χάτσμπακ παραδόθηκε στις φλόγες στο δαχτυλίδι της Λ. Κηφισίας όσο ήταν σταματημένο στο φανάρι.


Ένα νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο… σίριαλ με τις καμένες BMW εντός συνόρων. Ο αναγνώστης που έστειλε επιστολή στο autotriti.gr ανέφερε ότι η πετρελαιοκίνητη BMW Σειρά 1 κάηκε τον Οκτώβριο του 2019, ωστόσο μας έστειλε φωτογραφίες και στοιχεία τώρα, αφότου είδε τα υπόλοιπα δημοσιεύματα και διαπίστωσε ότι δεν είναι ο μόνος παθών.

Η BMW 116d (μοντ. 2016), που εφοδιάζεται με τον 1,5 λτ. turbo diesel κινητήρα ισχύος 116 ίππων, τυλίχθηκε στις φλόγες στις 18 Οκτωβρίου 2019 στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας στην Αττική Οδό, εν όσο το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στο φανάρι. Όπως είχε δηλώσει στο newsit ο οδηγός του οχήματος, λίγο μετά το συμβάν, «όπως σταμάτησα στο φανάρι είδα από το καπό να βγαίνει φωτιά, άκουσα τη μίζα να κολλάει, βγήκα έξω και μετά από 2-3 λεπτά φούντωσε η φωτιά και κάηκε το αυτοκίνητο». Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είχε παρουσιάσει προβλήματα η BMW Σειρά 1, ο οδηγός απάντησε αρνητικά.

Υπενθυμίζουμε πως αυτό είναι το πέμπτο περιστατικό στην Ελλάδα που έρχεται να προστεθεί στην λίστα μετά την BMW 116d που κάηκε τον Απρίλη, την 316i που κάηκε στην Αττική Οδό, την πυρκαγιά που ξέσπασε ξαφνικά σε μία diesel BMW X1 στην Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι και την 320 Coupe που παραδόθηκε στις φλόγες στην Θεσσαλονίκη.

Τα κρούσματα πυρκαγιάς σε μοντέλα της BMW συνεχίζουν να αυξάνονται μήνα με τον μήνα και η αυτοκινητική επικαιρότητα επιστρέφει -κατά διαστήματα- στο πρόβλημα που ανέδειξε η γερμανική Bild και αφορά στον κίνδυνο πυρκαγιάς για diesel μοντέλα της εταιρείας. Εσάς σας καλύπτει η απάντηση που έχει δώσει μέχρι στιγμής η BMW Hellas γι΄ αυτό το θέμα (δείτε την εδώ);
Κλικάρετε σε μία από τις παρακάτω εικόνες & διαβάστε:

Diesel η BMW X1 που κάηκε στην Ελλάδα (+video)

BMW Σειρά 3 Coupe κάηκε στην Θεσ/νίκη (+video)
Τι θα γίνει τελικά με τις BMW που παίρνουν φωτιά; BMW τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό
Κίνδυνος φωτιάς για χιλιάδες BMW στην Ευρώπη Τέταρτη BMW πιάνει φωτιά στην Ελλάδα

Mercedes
test center